Annonse

MUSIKKVIDEOEN ALLE SNAKKER OM!!!

God morgen, lovelies ♥

Eller… Kanskje litt sent for «god morgen»? 

Uansett, så er det jo lørdag, og når det er lørdag kan man starte dagen akkurat når man vil. Det er jo det som er så deilig med helg, er dere ikke enig? 

Det er ufattelig deilig med en solfylt morgen.. Vi har jo for pokker ikke dagslys hjemme i Norge på denne tiden av året, og de mørke dagene suger jo ut ALL energi og inspirasjon. Nå er jo det såpass lyst at det faktisk er mulig å ta bilder, og det er jo litt alright, haha. 

Vi koser oss med kaffe og en sen frokost, og venter på Christian. Han lander rundt klokken tre, og da skal vi hente han på flyplassen, og dra rett på sykehuset til Jon. Dette MÅ bare gå bra.. Det er en alvorlig situasjon, men det er faktisk ikke noe annet alternativ. Dette skal gå bra, alt annet er helt uaktuelt, så nå må vi bare være positive! Positivitet fører så mange gode ting med seg, og ordtaket; «Tenk positive tanker, si positive ord, gjør positive handlinger og det positive gror», betyr mer nå enn noen gang tidligere. 

Mens vi venter på Christian, sitter vi her og gynger i takt med den nye og magiske låten til Sandra Lyng! Den damen der, ass.. Dette er en ny favoritt, og så synes jeg at lip-sync videoen er helt fantastisk! 

Hahah! 

Jeg var jo faktisk en liten bidragsyter i denne videoen, og det var stor stas å bli spurt om å bli med. Jeg måtte jo selvsagt synge for full hals for å få et ekstra trøkk i trynet, og det var, eh.. en ganske klein opplevelse, haha! Jeg kan ikke synge, og så skal jeg liksom synge foran en ukjent person med kamera? Jeg ler!

Nå skal jeg ut å ta noen bilder.. Denne bloggen trenger seriøst litt påfyll av solskinn og sprudlende natur..

Går det bra med dere der hjemme, vakringer? ♥

Annonse