MUST HAVE

Hallaisen fra sofakroken ♥

Dagen har flydd forbi, og da jeg så på klokken for ikke lenge siden og innså at den allerede hadde passert syv, skjønte jeg fint lite. Kanskje det kan ha noe med at det faktisk har begynt å bli lysere ute? Det er jo så herlig at det ikke lenger blir mørkt rundt lunsjtider, og jeg gleder meg til sommeren kicker inn og vi kan nyte sene og lyse sommerkvelder. Åh!

Det er jo dessverre en stund til enda, så da kan jeg heller komme med et supertips mens vi venter. HE HE!

Den siste tiden har jeg fått en del spørsmål omkring hvilken tørrshampo jeg bruker, og jeg sverger til tørrshampoene fra Batiste. Som dere vet, så hater jeg å vaske håret, og mener at det ikke finnes noe kjedeligere i hele verden. Derfor er tørrshampoen min beste venn i nødstilfeller, og når du på toppen av det hele bølger håret og sprayer det med både tørrshampo og hårspray, blir det søren meg aldri fett. Dette passer meg utmerket, og jeg vasker faktisk ikke håret oftere enn max to ganger i uken. Hahahh!

Her er et godt utvalg av tørrshampo fra nettopp Batiste, og disse finner dere hos MakeStyle HER. Nå for tiden er det «Cherry» som står i baderomshyllen her hos meg, men den graffitien blir jeg jo faktisk nødt til å bestille. Den sklir jo rett inn på det fargerike badet mitt. 

Hva er planen i kveld da, darlings? 

Her blir det TV-titting og slaraffentirsdag… Deilig ♥