Annonse

MUST-HAVES: WARDROBE BASICS

Happy LilleLørdag, Lovelies ♥

Da har vi allerede kommet oss til midten i uken… I morgen er det torsdag, fredagen lusker i buskene, og vips så er det weekeeeend! Noen som gleder seg? Whoop Whoooop!

Jeg har sett at flere av dere har spurt meg om tips til den perfekte basic garderoben, og her kommer en oversikt. Når man ikke har peiling på hva man skal ta på seg er de enkle favorittene et absolutt must, og i tillegg ser man jo rett og slett FAB ut, selvom man ikke tilsetter så altfor mange «trend-elementer». Hvor kult er det ikke med en rå denimskjorte til en sort jeans og noen Converse? Basic men SÅ kult!

Selvom min garderobe består av mye farger, er jeg helt avhengig av de gode baseplaggene, og disse kan jo lett sprudles opp med f.eks fargerikt tilbehør. I denne oversikten viser jeg dere de produktene enhver garderobe uten tvil burde inneholde, så da er det bare til å la lommeboken gå fullstendig varm, og shoppe i vei. HEHEH!

1. Jeg kan ikke få presisert nok hvor viktig et par hvite Converse er i garderoben. De funker til absolutt alt, og vil alltid se bra ut. HER. 2. Denim, denim, denim! En slik skjorte er like kul kneppet igjen til en jeans i hvilken som helst farge, som til å slenge over en kul t-shirt som deretter kombineres med bukse eller skjørt. Dette er et absolutt MÅ-HA plagg i garderoben. HER. 3. Skjørt! De kan man aldri få nok av, og passer like godt til sommeren med bare ben, som til vinteren i kombinasjon med en digg stømpik (som vi sier i Bergen) HER. 4. Alle må ha en sort skinny jeans blandt baseplaggene. HER. 5. More denim! Denne i en litt enklere variant som blir enda enklere å style. HER6. Er det én jakke som SKAL være en del av garderoben, så er det skinnjakken. Et mer tidløst og fresht plagg finnes faktisk ikke. Den passer til ALT, og investerer du i en jakke i god kvalitet, skal du ikke se bort i fra at den lever livet ut. HER. 7. En basic grå t-shirt må være en del av baseplaggene, og denne går like fint til jeansen som til skjørtet. HER8. Også tank tops er et bra og viktig baseplagg. Med et kult print blir uttrykket bittelitt røffere. HER

9. En basic garderobe uten noen sexy heels som passer like godt til både boyfriend jeansen som til finstasen, er ikke en fullverdig garderobe. HER. 10. En skinny jeans med slitte detaljer MÅ man faktisk ha. Perfekt å slenge på seg når man ikke har peiling på hva man skal gå med. HER. 11. Kombiner denne jeansen med en perfect t-shirt, og du kommer til å se smashing ut, uansett hvordan du vrir og vender på det. HER. 12. Skjørt! Just sayin’, og dette grå skjørtet med rynkeeffekt er midt i blinken til både hverdags og fest. HER

13. Enda en gang må jeg presisere viktigheten med denne råkule skinnjakken. Her i en bittelitt rimeligere variant. HER. 14. En oversized enkel strikk kan være redningen på dager hvor ingenting funker. Et soleklart must have. HER. 15. Når man skal pynte seg bittelitt ekstra, kan jeg vedde en hundrings på at den halvgjennomsiktige blusen blir tatt frem i over 60% av tilfellene. Denne blir like fint til fest som til hverdags, og selvom jeg har flere av disse i skapet, ender jeg alltid opp med å kjøpe nye, og de blir alle flittig brukt. HER. 16. Disse t-shirtsene, altså. I just can’t get enough, og denne har perfekt shape og et råkult print. HER. 17. Skinny jeans, sa du? Liker du ikke så mange slitte detaljer, er dette modellen for deg. HER.

Og DER satt ihvertfall jeg i gang med å klikke hjem noen nye herligheter til garderoben. Basic får man altså ALDRI nok av, og jo mer man har, dess bedre er det. YEY!

Hva er planen for dagen da, darlings? Jeg skal prøve å få svingt meg litt rundt med støvsuger og mopp, for nå er det faktisk såpass lenge siden jeg støvsuget at hybelkaninene har tatt over cribben. Og vet dere hva? Skal jeg fortelle dere en hemmelighet? Jeg har faen ikke vasket håret siden forrige mandag, og DET er ikke greit. Hhaahhhaha, jeg er så ekkel, men det går fint sant? Hårvask står altså også på to-do listen i dag, for å si det sånn. Skjerpings, Kristin! 

Love you all, talk later ♥

Annonse