Annonse

MUST HAVES

Hjelpes, dette var tidlig!

God morgen, Lovelies ♥ Håper dere ligger under dynen hele gjengen, for det er vel få plasser som er bedre enn nettopp der. Jeg har ikke sovet mer enn tre timer i natt da jeg ble sittende med ulike arbeidsoppgaver som har hopet seg opp over ferien, og da jeg først satte i gang klarte jeg ikke å legge det fra meg. Det er jo i og for seg en god ting på mange måter, og jeg fikk unna en god del punkter. Deilig!

Det er verre med mannen.. Haha, han jobbet jo til to i natt og tok deretter en tur ut for å danse med noen kompiser. For en halvtime siden ramlet han inn her, og jeg ville ikke byttet tilstand med han for alt i hele verden. Trøtt og lettere påseilet, for så å haste av sted til flyplassen? Ouch! Den sivr. Heldigvis kan han sove på flyet!

Men dere, over på noe helt annet.. Jeg har omsider fylt butikken opp med et sprudlende og superherlig utvalg av OPI lakker som får enhver til å trekke på smilebåndet. En blanding av både neon og glitter gjør deg rett og slett GLAD med store bokstaver, og alt under her er nå tilgjengelig i shoppen. Hurra!

1. Hotter Than You Pink 2. You Are So Outta Lime 3. Life Gave Me Lemons 4. Chasing Rainbows 5. Nein! Nein! Nein! OK Fine! 6. Desperately Seeking Sequins 7. Blush Hour 8. Push & Pur-Pull 9. Rose Of Light 

I tillegg til påfyll av superfreshe lakker, er det også mange herlige varer som nå er satt ned i pris. Hurraaa for nyttårssalg på forskudd, sier jeg bare, og denne gangen kjører jeg på med opptil 70% rabatt på utvalgte styles. Absolutt verdt å ta en titt!

Alright.. Gotta run! Skravles fra Gardermoen om tiden strekker til. 

SMASK 

       

   

 

Annonse