Annonse

MY BEST FRIEND EVERY MORNING

Dear coffee…

I could never live without you! Punktum. 

Kaffe er virkelig en av de små gledene her i livet som betyr så inderlig mye, og jeg har null sjanse til å få gang på dagen uten en kopp med denne mørke, rykende ferske herligheten. Med en liten shot med melk, selvfølgelig. Åh! Hver eneste morgen sjangler jeg bort til kaffemaskinen med håret til alle kanter og halvåpne øyne, iført en joggis og to forskjellige sokker på føttene, for så å trykke på knappen, og ikke pokker om jeg klarer å få maskineriet i gang uten min beste venn. Godt det faktisk finnes noe som gjør det å stå opp fra sengen, bittelitt hyggeligere. Hehe. 

Som dere skjønner, sitter jeg altså her med kaffen, før jeg skal videre i møte. Jeg har masse spennende på agendaen i dag, og jeg gleder meg til å ta fatt på denne deilige torsdagen!

Hvordan har dere det på morgenkvisten, da? Er kaffekoppen kommet i hånden etter en god natts søvn?

Vi skrives underveis, og så vil jeg bare ønske dere en helt fantastisk dag. Nummeret før helg nå, superstjerner!

LOVE YOU ALL ♥

Annonse