Annonse

MY BIGGEST CRUSH

Eminem! FY søren… Jeg tror nok at de aller fleste jenter som var tenåring på tidlig 00-tallet, hadde en crush på Eminem – jeg var i hvert fall en av dem. Jeg var så forelsket at det gjorde vondt, og jeg husker at jeg gråt i flere uker i strekk etter at jeg så 8 mile på kino – rett og slett fordi jeg var så himla sjalu på Brittany Murphy. Jeg drømte om Eminem. På rommet mitt hang plakater av han på veggene, og jeg hadde selvfølgelig alle CD-platene. Jeg kunne nesten alle tekstene, og elsket rap. Jeg hadde faktisk en visjon om å bli rapper (HE HE) – det gikk ikke så veldig bra med den planen der, for å si det sånn…

Eminem. Jeg er faktisk forelsket i han fremdeles, og han er faktisk mitt frikort. Hadde jeg vært med Eminem på tomannshånd, hadde jeg altså fått lov til å gjøre alt uten at det ville blitt sett på som utroskap, haha. Nå kommer jo det aldri til å skje, men jeg har i hvert fall aldri vært så nære som på lørdag. Fortsatt milevis unna, but still… Der stod han! Livets mann! På scenen langt der fremme, og rappet som den rap-guden han er.

Jeg har nevnt flere ganger hvor deilig lørdagen var – den begynte jo med parade og Pride, så starten på dagen kunne jo ikke vært bedre. Solen skinte fra knallblå himmel, gradestokken viste 25 varme, og jeg tilbragte dagen med de fineste jeg vet – jentene mine. Jeg har jo vært borte fra dem i en evighet, og det å ta igjen tapt kvalitetstid på et pledd på Voldsløkka, mens vi lo, skravlet og slurpet i oss kalde øl, var rett og slett helt magisk. Da Eminem entret scenen tok det fullstendig av, og på et tidspunkt trodde vi at vi var like gode til å rappe som rap-guden sjæl. Vel… Jeg har hørt på snap-filmene i ettertid, og det der var så langt ifra kvalitet som overhodet mulig, haha. Den rappingen overlater vi til Eminem – det finnes ingen bedre enn han.

Konserten ble avsluttet med Lose Yourself! Herregud… Skjønner dere eller? Eminem. Live! Lose Yourself. Jeg døde faktisk bittelitt. Enda et punkt på bucketlisten kan nå strykes ut – nemlig å oppleve Eminem live.

Halleluja! Kan vi gjøre lørdagen om igjen? Damn!

Jeg har kommet meg til dagens tredje kaffekopp, og sitter i skrivende stund ute i hagen med macen på fanget. Sommer i Oslo, ass – vi er så latterlig heldig. Om et par timer skal vi i et spennende møte med EF, og deretter tar vi en sen lunsj på et hyggelig sted i nærheten. Lunsj-date med mannen er ikke feil ♥

Annonse