Annonse

MY CHRISTMAS PLAYLIST

Happy Merry Christmas, julenisser ♥

Nå er det jaggu ikke lenge til det faktisk er lov til å si god jul og gledelig høytid, og i den forbindelse blir jeg selvfølgelig nødt til å dele min julespilleliste med dere. Jeg ser jo også at flere av dere ønsker å vite hva jeg liker å høre på i julen, og her har dere mine 10 soleklare favoritter.

På listen finnes en lett blanding av både amerikanske klassikere og norske favoritter, og ingenting gir meg faktisk mer julestemning enn å høre Sølvguttene synge julen inn. MAKAN for noen stemmer på de guttene der, altså, og jeg kan ikke unngå å få herlige frysninger av dem. Åh, julestemning ♥


Resten av spillelisten finner dere HER, og nå håper jeg at alle dere vil dele deres julefavoritter med meg. Man får jo aldri nok av fin julemusikk, så del i vei og gjør meg glad ♥

Nå har forresten Bettyen kommet til sitt andre hjem, som er her hos meg på Løkka, så nå koser vi oss max i julecribben (som jeg selvfølgelig skal vise dere mer av), mens vi venter på deilig indisk. Guri land for en nydelig og deiilg torsdag, og jeg håper dere har en like fin ettermiddag som oss ♥

Klem i fleng  

Image and video hosting by TinyPic

Annonse