Annonse

MY FAVORITE BODY PART!

//Annonse

Hallaisen ♥

OMG, den leiligheten!! Den har alt. Vi MÅ ha den, så nå får vi bare krysse fingrene for at vi i morgen får en ordnings på det beløpet som skal til, for å danke ut de andre fra budrunden, som er like keen på denne cribben som oss. Kryss fingrene for oss, fininger! Hvis vi får den inviterer jeg dere alle sammen på inflytningsfest, juuhuu!

Phuuu! Over til noe annet, nemlig kroppsdelen jeg er mest fornøyd med..

Jeg får både titt og ofte høre fra flere av dere herlige lesere, at dere synes at jeg har fine bein. Å høre dette gjør meg sååå glad, for beina er faktisk den kroppsdelen jeg er mest fornøyd med. Magen forblir litt sjarmerende kvapsete og slapp, puppene er jo helt uproporsjonert og på ville veier, men beina har jeg liksom alltid vært fornøyd med. Joda, også disse begynner å trekke litt på årene og bli litt slappe rundt lårene, men beina er altså den kroppsdelen jeg behandler best, og er mest komfortabel med å vise frem. 

Noen av dere lurer på hva som er hemmeligheten bak flotte bein, og da passer det perfekt at jeg, som ambassadør for Venus, kan komme med noen lure triks og tips i samarbeid dem dem. 

HE HE HE! Trening, ja.. Vi vet jo alle at trening er det beste man kan gjøre for å holde seg i form, og til å bevare en flott og sunn kropp. Og vi vet jo også alle hvilket forhold jeg har til trening. LOL! Trening er likevel et viktig punkt og en viktig vei til flotte bein, men det gjelder å finne en treningsform eller aktivitet som passer for akkurat DEG! For min del, har beina mine alltid fått seg en god økt gjennom dans og moro når jeg er på byen. Man skal søren meg ikke kimse av en heftig dance off på dansegulvet, ass.. Og slut dropping er definitivt det aller beste for både legger, rumpe og lår. Dette er jo i samme gate som squatting, men det blir jo så mye gøyere når man har litt innabrods, og i tillegg står midt på dansegulvet med jentegjengen. 

Høye hæler er også er godt alternativ. Man får faktisk råflotte muskler i leggene ved å trippe rundt på høye hæler.. Eller ved tåhev. Dette tilsvarer jo omtrent det samme som høye hæler, og leggmusklaturen blir trent ved å stå på tærene, og heve og senke hælene ca. 40-50 ganger på hvert ben. Dette er ikke noe jeg driver med til vanlig, men absolutt en ukomplisert vei til å få leggene i bedre form. 

Også er det jo enda et tips for flotte bein.. Et lite hett, luringtips.. – Girl on top in bed! Å sitte på toppen fører til flotte bein. Punktum!

Det er en rekke fordeler med massasje, foruten om det faktum at det er avslappende for kropp og sjel. Det beste er at du ikke trenger å gå til en velværeklinikk og betale dyre dommer for å gjøre bena dine glade, man kan faktisk gjøre deg selv eller få samboeren til å bidra. Du får en hurtig men effektiv LegLuxury-massasje ved å: 

1. Varme opp bena ved å bevege håndflatene nedenfra og opp. Her er det topp om du samtidig bruker en olje for mykgjøring og ekstra fukt. 
2. Start med å bevege tommelen i sirkulære bevegelser over musklene. Start med føttene og jobb deg oppover. 
3. Avslutt massasjen med lange, myke bevegelser over begge bena. Dette roer ned musklene. 

Døde hudceller har en tendens til å gjøre huden mye tørrere enn den trenger å være. Ved regelmessig eksfoliering blir du kvitt de døde hudcellene, og huden vil føles mykere og se friskere ut. Barbering er faktisk en superenkel og skånsom måte å regelmessig eksfoliere bena på, og massasjen kan du ta i samme slengen ved å ta i bruk både dusjole og skrubbhanske når du står i dusjen. 

Fukt er nøkkelen til pene ben hele året. Spesielr gjennom vinteren, selvom leggene sjelden vises frem. Mitt beste tips er å smøre inn beina hver eneste dag med en lotion eller olje – da blir de glade og lekre, i tillegg til at de ikke tørker ut så fort. Smør in bena dine mens huden fortsatt er varm etter en deilig dusj. På denne måten lukker du inn fuktigheten, og holder huden myk, glatt og herlig. 

Føttene er en folengelse av bena, så sørg også for å holde dem glade og fornøyde. Om man har tid til å ta et fotbad en gang i uken, blir føttene kjempeglade! Fil de harde hudpartiene, og avslutt med å smøre føttene godt inn med en fuktighetsgivende fotkrem. En pedikyr er også et tiltak som vil gjøre føttene dine happy, og flotte tær tilfører det lille ekstra, og man føler seg alltid freshere om tåneglene er velstelte og lakket i en fresh farge som står i stil til personligheten. 

Om man har veldig synlige blodårer og celulitter som man ikke føler seg så vel med, vil solbrune ben være en fin cover-up. Ikke vær redd for å gi bena ekstra farge, ved å ta i bruk en god selvbruningskrem. Effekten av denne vil vare mye lenger, dersom du har skrubbet og barbert bena en dag i forveien. 

Vi kjører på med en konkurranse i samme slengen, vi. Det er jo alltid stas, så i dag har jeg gleden av å gi en av dere en herlig tur på spa, hvor bena får en superdigg behandlig! Dette passer perfekt nå som våren er her, siden vi sakte men sikkert begynner å vise mer hud. 

For å delta i konkurransen gjør dere noe så enkelt som å gi et lite livstegn i kommentarfeltet. Enklere blir det ikke, og vinneren annonseres på min Facebookside på fredag. 

 

Nå skal jeg rydde og vaske! I morgen får jeg nemlig besøk av et interiørmagasin, som skal lage en aldri så liten reportasje fra denne fargerike og halvgale cribben. Da må det vært freshere her enn noen gang tidligere, og siden jeg er en rotekopp har jeg en god del ting å gjøre, haha! 

Nyt kvelden, fininger ♥

Annonse