MY FAVOURITE BRACELETS

Hei hotties!

Flere av dere har etterlyst bilder av alle armbåndene mine, og det er klart jeg skal vise dere noen. Dette er favorittene mine som fint kan kombineres sammen, og jeg digger dem alle. Fargerike og freshe armbånd piffer opp et hvilket som helst antrekk, og noe jeg tar på meg nesten hver eneste dag. Jeg kjøper dem litt over alt, men som nevnt tidligere, så er eBay virkelig den rette plassen hvis man er på jakt etter noen i denne stilen. Aldo Accessories er også en butikk som selger super fine armbånd, men dessverre finnes ikke denne butikken i Norge… Typisk! Spanias mange markeder er også et mekka for morsomt og ikke minst billig tilbehør, og jeg fikk noen av armbåndene jeg kjøpte her nede til under 1 euro pr. stk. Det kan vi like! 

Ha en herlig søndag så lenge, så gleder jeg meg til å legge ut ukens instagram om ikke lenge ♥