Annonse

MY FOLLOWERS ARE BEAUTIFUL

En riktig god onsdagsformiddag ♥

Dagen i går fløy forbi, og før jeg visste ordet av det satt jeg på gulvet på en gård i nærheten av Drammen, med noen knus bedårende valper i fanget. Stine, Mia, Pay og jeg dro nemlig utover for å hilse på det nye familiemedlemmet til Pay, og herlighet for en skjønn liten frøken som om ca. to uker skal bli Pay sin nye roomie. Hjertet mitt smelter ♥ 

Ikke vet jeg hvor lenge vi ble sittende på gulvet med hver sitt lite knøtt, men vi satt det i hvert fall lenge nok til at vi alle ville ha med oss en valp hjem. Det hadde tatt seg ut.. Haha, hele gjengen med hver sin hund? Nei, jeg tror vi overlater det der til Pay, og to hunder er for min del helt uaktuelt, SELVOM jeg ble helt forelsket i går! 

Anyways? 

Da jeg kom hjem ble jeg møtt med en herlig oppdagelse, for nå har jeg bikket 100.000 følgere på instagram, og det synes jeg fortjener et eget innlegg! Dette er GØY, og når jeg også på denne plattformen legger ned mye tid, er det helt herlig å se at folk liker det jeg publiserer. Tuuuusen takk til dere som følger meg, til dere som trykker på «liker», og til dere som kommenterer. Dere aner ikke hvor mye det betyr for meg, og jeg blir så himla glad hver gang jeg ser et engasjement rundt mine bilder. TAKK! Dere er så vidunderlige, og jeg setter så uendelig stor pris på dere ♥

100k, ass! Stor stas ♥

Nå sitter jeg her i cribben med kaffen i koppen og en usannsynlig høy bunke med regninger foran meg, så da er det vel bare til å begynne å jobbe seg igjennom faenskapet og samtidig ønske dere en helt fantastisk strålende og sprudlende dag. 

Vi snakkes senere, og folkens? Jeg digger dere!

Klem i fleng 

Annonse