Annonse

MY LATEST INSTA-MOMENTS

God morgen, fininger. Eller, god kveld i stuggu. Her er klokken snart ni på morgenkvisten, og Kine og jeg ramlet akkurat inn døren etter et helsikkens nachspiel… Hahahahah, jeg ler meg ihjel, og den vandringen fra partycribben til hotellet, kunne vel ikke vært mer klein. For når de sporty amerikanerne er ute på morgenjoggen sin, og vi går mot dem iført partyantrekket fra kvelden før, sminke som har sklidd litt utover, og en frisyre som er helt ute av kontroll, ja da føler du deg ikke spesielt høy i hatten, men herreguuud så morsomt.

NEI… Neeeeeeeiiiiiiii! POKKER! Nå sa Kine på sidelinjen her, «du dro jo igang en Get Down i går du!», og jeg bare, «hæææ?», før vi brølte ut i latter… For joda, etter en altfor fuktig kveld på byen, og etter litt for mye whiskey på nach, slo jeg søren meg til igjen. Jeg MÅ slutte med det der, for den dansen er så altfor intern, og når man danser foran en gjeng med fremmede mennesker som bare sitter der som et jævla spørsmålstegn, ja da er det på tide å komme seg hjem… DELETE, sier jeg bare!!!

Men dere? Siden jeg fortsatt er litt tipsy, og siden jeg enda ikke har fått overført bildene fra kvelden i går, slenger jeg like så greit ut en liten oversikt over mine siste Insta-Moments…

@KRISTINGJELSVIK

Følg meg på insta da, folkens, og sleng igjen brukernavet deres, sånn at jeg kan gå inn å ta en titt…

Nei, pokker heller… Nå blir det stranden og et hopp i havet…

Peace out ♥

Annonse