MY LATEST INSTA-MOMENTS

Yo peeps!

Det aller verste ved å være en blogger, er de dagene man har total skrivesperre, og sliter max med å finne noe ispirerende å komme med. Jeg hater sånne dager, og jeg føler vel egentlig at de to siste ukene har vært en eneste stor bloggsperre. For å ha noe å skrive om, må man som blogger skape innhold, og noen dager er det bare så jævlig uaktuelt å gjøre nettopp det. Skape innhold, altså. Noen dager vil man gjerne heller ligge strak ut enn å fly rundt med kamera og knipse i vei av både interessante og uinteressante ting du får øye på. I tillegg har høsten kommet tilbake, og det er så ubeskrivelig mye hyggeligere å leke fotograf når solen skinner…

Belinda er heldigvis kommet på besøk, så nå sitter vi her og diskuterer dette med mangel på nettopp innhold, og Belinda sa i sted, «skal vi gå ut å spise? Sånn for å ta bilder til bloggen?», og jeg bare, «ut å spise? Hvor? Er vi sulten? Nei føkk… Ikke flere bilder av mat på denne bloggen her ass». Herreguuuud så mange ganger jeg har knipset bilder av nettopp mat, sånn for å være sikker på at jeg har noe å vise frem på kveldstid. Er det ikke litt sprøtt? Litt trist, faktisk? NITRIST, spør du meg.» Hei hei bloggen, her er altså min middag». Baaah… FÅ det bort! 

Denne skrivesperren byr dessverre ikke på noe mer spennende enn en oversikt over mine siste insta-moments, så nå kan jo dere bare tenke dere hvorfor jeg har lagt ut nettopp slike innlegg tidligere… Mangel på innhold, sa du? Hørte jeg ordet SKRIVESPERRE?? Skrivesperre til tusen, selvom jeg helt ærlig skal innrømme at slike kollasjer kan være fine å se på, og faktisk rimelig inspirerende. 

Håper dere synes det samme, for insta-momentsene er på en måte min lille fribillett, mitt lille pusterom, og en slags cover up, som ikke lenger er hemmelig. Pokker!

Nyt kvelden, for selvom det føles som en drittdårlig søndag, er det faktisk torsdag og helg i morgen. Og da drar jeg faktisk til Bergen, og DET gleder jeg meg til!

SMASK