Annonse

MY LATEST INSTA-MOMENTS

Good morning, darlings ♥

Det er på tide å komme med en liten oversikt over de siste insta-øyeblikkene mine, og selvom flere av dere følger meg på insta, er det noen som rett og slett ikke har instagram, og som synes slike oversikter er kjempeinspirerende. Det liker jeg å høre! 

I tillegg krever det null hjernekapasitet når man skal lage slike oversikter som dette, noe som passer meg perfekt i dag ettersom jeg ligger sammenkrøket i fosterstilling med tidenes menssmerter. Faen ta den tiden der i måneden, og takk gud for at jeg har en sånn herlig mann her som har vært på jakt i sentrum etter både tamponger og smertestillende. Når jeg klarer å stå på beina igjen, er planen å dra til Mundomar som er en dyrepark her i Bendidorm, så det kan jo ble en superkoselig opplevelse. Gleder meg til å vise dere bilder litt senere… 

@KRISTINGJELSVIK

Men folkens? Sleng igjen instagrammen deres i kommentarfeltet, da, så kan jeg ta en titt på bildene deres mens jeg ligger her og venter på at ibuxen skal kicke inn. Heheh!

Skrives senere, fininger ♥

SMASK 

Annonse