MY LATEST INSTA-MOMENTS

Åh, mine vakre venner ♥

Jeg er i live altså, og får jo fullstendig stress av å være så lenge borte fra dere. Beklager dårlig blogging i dag, men som dere har forstått har det vært en ekstremt hektisk dag her i Kristiansund. Nå har jeg kommet meg på hotellet etter en sinnykt fin dag på Storkaia Amfi, og herlighet så mange skjønne blogglesere jeg fikk møtt i dag. Dagen har gått med til konferansier-jobb og mange gode klemmer, og jeg sitter igjen med et stort smil etter en begivenhetsrik og strålende torsdag. 

Bilder fra premierefesten må jeg dessverre vente litt med å vise dere, da jeg mangler litt materiale, men bilder kommer, og før den tid tenkte jeg at jeg like så greit kunne vise dere mine siste insta-moments. 

Noen som ikke følger meg, men som gjerne kunne tenke seg å ta en titt? Isåfall finner dere meg fremdeles under @KRISTINGJELSVIK. 

Før jeg kryper til køys vil jeg bare minne dere på at jeg i morgen kommer til å trekke en vinner av valgfritt produkt fra Neomania, så da er det faktisk ikke for sent å delta i konkurransen HER. Da vinneren annonseres på Neomania’s Facebook side, kan det være veldig lurt å like denne ♥

Nå skal jeg straks legge meg, og jeg kjenner at jeg er helt skutt etter litt for lite søvn i natt. Skal bli deilig å synke ned i hotellsengen blandt mange puter og myke dyner, så da vil jeg bare ønske dere en fantastisk fin natt, og så skrives vi litt mer og litt mer detaljert i morgen. Og dere? Skriv inn instaen deres i kommentarfeltet da… Alltid kjekt å utforske nye instagram profiler på jakt etter inspirasjon. 

Nattinatt, sov godt og drøm søtt.

Masse kjærleik fra meg ♥