Annonse

MY LATEST INSTA-MOMENTS

Hei igjen, fine venner ♥

Jeg sitter as we speak og venter på mamma mens hun er til tannlegesjekk, og tenkte det var langt mer hyggelig å legge ut en liten oppsummering av mine seneste insta moments, contra stemningsbilder fra venterommet. Ikke akkurat mye inspirerende å ta bilde av fargerike tannpirkere og elektriske tannbørster, så her får dere altså en aldri så liten insta-oversikt. Heheh.


@KRISTINGJELSVIK

Jeg vet at flere av dere setter pris på slike oversikter noe som gjør meg skikkelig glad, for jeg synes selv at kollasjer som dette kan være veldig inspirerende, og jeg vurderer faktisk å lage en gigantisk instagram-kollasj som skal pryde litt av den store hvite veggen hjemme, som jeg snakket om for litt siden. Hva tror dere om det? Kunne ikke det blitt litt kult? Hmmm… *tenke, tenke* 

DER var mamsen ferdig, så nå skal jeg hygge litt med henne… Skrives veldig snart, og legg gjerne igjen instagrammen deres i kommentarfeltet, sånn at dere kan dele den med både meg og alle andre som leser bloggen. Whoop whoop. 

Love you all og ha en fantastisk ettermiddag så lenge♥

Annonse