MY LATEST INSTA MOMENTS

Happy Sunday, sweethearts ♥

Har dere en fin søndag? 

Vi har holdt sengen i hele formiddag, og nå var det vel strengt talt på tide å ta frem data’n og blogge litt. «heiii bloggeeeeen, I’m back»

Jeg tenkte å starte dagen med en aldri så liten insta-oppsummering som jeg liker å gjøre med jevne mellomrom, og jeg vurderer å begynne med en sånn ukens instagram kåring som jeg gjorde tidligere. Er det stemning for det? Det er jo så mange av dere som har nydelige bilder som jeg har så lyst til at enda flere skal få se og la seg inspirere av, så gi gjerne en tilbakemelding omkring interessen for at jeg legger ut en kollasj med deres bilder her på bloggen. 

@KRISTINGJELSVIK

Jeg ser også at flere av dere etterlyser svarene på spørsmålsrunden, men som jeg skrev til dere tidligere i uken så har det klikket helt for iMovie, og videoen jeg har laget til dere vil derfor ikke lastes opp. Jeg blir så inn i satans forbanna bare ved å tenke på det, men lover å gjøre et nytt og tappert forsøk når jeg er tilbake i Oslo. I mellomtiden kan jo dere stille enda flere spørsmål HER hvis dere har noen, for svar skal dere få uansett. Det kan jeg garantere, fininger ♥

Nå blir det sen frokost på sengen, så da vil jeg bare ønske dere en strålende søndag så lenge, og så skrives vi litt senere. Legg igjen instagrammen deres i kommentarfeltet, da! Jeg tar mer enn gjerne en titt, og venter spent på tilbakemelding ang. instagram kåringen. Hurraaaa!

Klem i fleng ♥