Annonse

MY LATEST INSTA-MOMENTS

Yoooo ♥

I dag har jeg bare sittet på rævva og jobbet meg gjennom mailbox og andre oppgaver, og i tillegg kastet i meg alt jeg kunne finne av snacks i skuffer og skap. Dere kjenner til den følelsen, sant? Når du har så heftige cravings på alt og ingenting, og ender opp som en crazy person på jakt etter ett eller annet å putte i munnen? HAHAH, sånn har jeg vært i dag, og jeg har hatt et såpass stort godtesug at jeg har spist både chips som sikkert burde vært kastet i søpla for lengst, og andre tvilsomme greier jeg fant i kjøleskapet. *kremt kremt*

Nå er jeg dødskvalm, og prøver å glemme hele den paniske tilstanden som oppstod her nettopp, ved å vise en oppsummering av mine siste insta-øyeblikk. Jaddaaa! 

Selvom dere som følger meg på instagram har sett bildene før, er det noe så innmari fint over en samlet oversikt i form av en kollasj, og vakre kollasjer får jeg faktisk aldri nok av…

Ikke glem å følge meg på instagram, og legg gjerne igjen ditt brukernavn her i kommentarfeltet, sånn at både jeg og andre lesere kan få gleden av å ta en titt på bildene dine. YEY!

Hva skal dere i kveld da, darlings? Har dere noen kjekke planer? Denne kvelden skal nytes til det fulle, for i dag er den siste dagen med Bettyen på en stund, og da er det viktig å kose seg litt ekstra. Jeg ser for meg en god middag og et par glass vin, og siden det alltid er like trist når hun drar fra meg, er det fint å vite at jeg i morgen på denne tiden tusler rundt i et solfylt Stavanger med Dennis ♥

Lenge leve fine dager og fine folk!

SMASK

Annonse