Annonse

MY LATEST INSTA-MOMENTS

En riktig god langt-ut-på-dagen-onsdag ♥

Har dere det fint? 

Jeg sitter her på kjøkkenet med høye skuldre, og har brukt formiddagen på å være kreativ med dagens første blogginnlegg. Det gikk faktisk rett til helsikkes, så da får jeg heller komme med en instaoversikt som er typisk på dager hvor man ikke klarer å få til noe annet. Innafor? Delvis..

Dere følger meg på instagram, sant? Hvis ikke blir jeg dødsglad om dere vil gjøre nettopp dette ♥


Det er ingen hemmelighet at jeg sliter litt med inspirasjonen om dagen. Jeg har noen gode idéer om hvordan jeg skal klare å få dere skikkelig giret og inspirert, nå gjelder det bare å finne orken til å gjøre det. Jeg tror det har noe med solen å gjøre. Det er så varmt at det går ut over produktiviteten. Haha! Dette er første gang i historien jeg sier dette, men jeg håper faktisk at vi får litt dårlig vær snart. Jeg vil sitte INNE med GOD samvittighet å skrive lange, dype og morsome tekster til dere. Ikke bare slenge ut noe i full fart fordi jeg må ut i solen, eller sove litt fordi jeg er så varm. ÅÅåå..

Please skriv instagrambrukeren din i kommentarfeltet, da.. Så får jeg se litt engasjement som forhåpentligvis kan få meg i bedre humør. Denne dagen suger når jeg tenker meg om. SUGER, gjør den. Med et bittelite smil og en liten latter vel og merke. Haha!

SMASK

Annonse