Annonse

MY LATEST INSTA-MOMENTS

Okei..

Nå har jeg rotet det skikkelig til, folkens.. Ser dere hva klokken er når dette innlegget er publisert? Pokker altså..

Jeg har nemlig utvilket en ny og meget spesiell døgnrytme, og det er grunnet den altfor lange hvilen på ettermiddagen som jeg plutselig har begynt med. I går etter at jeg kom hjem fra mamma, var jo planen å svinge meg litt rundt med mopp og sånn, men så la jeg meg på sofaen, og så sovnet jeg.. Og så våknet jeg klokken ti på kvelden, og så var jeg fortsatt så trøtt at jeg gikk og la meg. Det vil altså si at jeg egentlig la meg rundt klokken syv i går, som selvfølgelig resulterte i at jeg våknet for litt siden. Klokken nulll tre førtifem!! Helt fullstendig uthvilt.. BAH!

Eh, ja!

God morgen da, lovebugs. Håper dere har sovet godt i natt og at dere er klar for en ny og spennende dag. Her går det i de typiske morgenrutinene selvom klokken er midt på natten, og Fokus og jeg har allerede vært ute på morgentissetur. Der møtte vi naturligvis ingen bortsett fra avisbudet, for de er vel de eneste som faktisk er frivillig våken på denne tiden. Og oss da.. Fokus og jeg. Hahahaha, jeg ler mens jeg sitter her i sengen med macen på fanget, og tenkte det var på tide med et aldri så lite mine-siste-insta-øyeblikk-innlegg. Det er jo en stund siden nå, og selvom det blir en evig gjentagelse, så er Instagram noe av det beste som finnes. Jeg går aldri lei, og blir alltid glad for nye følgere ♥

De av dere som har lest bloggen over en lengre periode vet at jeg på et tidspunk hadde en sånn kåring av Ukens Instagram. Husker dere det? Jeg leker litt med tanken om å gjennoppta suksessen, men i stedet for å gi litt oppmerksomhet til én inspirerende bruker hver uke, tenker jeg at det blir litt mer spennende med fem brukere én gang per måned. Hadde ikke det vært litt stas? 

Det er jo så mange der ute som legger ut vanvittig fine bilder, og da er det superhyggelig å kunne være med på å bidra til litt økt oppmerksomhet rundt nettopp disse brukerne. Så.. Da er det bare til å slenge igjen deres brukernavn på Instagram, og så skal jeg ta en titt. SOM jeg gleder meg. 

Alright.. Da får jeg vel gå i gang med dagens gjøremål da! Var det ikke sånn at det var deilig med en tidlig start på dagen? Hahahaaha.

KJØSS

PS. Vinnerne av gavekortene på StyleConnection.no er annonsert HER

Annonse