Annonse

MY LATEST INSTA-MOMENTS

God morgen og happy 2. juledag ♥

Jeg sitter inntullet i det nye ullpleddet mitt og koser meg i såffan med litt blogging og dere. Perfekt start på dagen før min kusine våkner, og resten av familien kommer på frokost om en liten time. 

Det er jo en stund siden jeg har kommet med et lite insta-lately innlegg, og nå er det jaggu på tide. Men folkens? Hva pokker skjer med Instagram om dagen?? Snakk om å bare rydde fullstendig opp i inaktive brukere, og følgertallet raser jo bare nedover for hver dag som går. Akkurat det der synes jeg er forbanna irriterende. Hahaha, det er mulig jeg er skikkelig sutrete, men jeg jeg vil heller ha et høyere følgertall med brukere som tilsynelatende ikke er i drift (eller hva er egentlig greien?), enn å bli frastjålet noen tusen likes for hver dag som går.

For 37 uker siden la jeg ut et sånn der halleluja-jeg-har-nådd-hundretusen-følgere-innlegg, og nå.. 37 uker senere har jeg blitt loppet for 10.000 følgere.. TI TUSEN for faen!! Det der er faktisk ikke ok.. Haha, er det vel? Og joda.. Jeg er kjempefornøyd med at jeg har bikket 100k, og at jeg har veldig mange som følger meg, men 10.000 i minus er liksom bare sjukt irriterende. I hvert fall når man legger så mye tid ned i Instagrammen også, og har kjempet og jobbet for å få følgertallet til å gradvis øke. 

Hva med dere? Noen som deler samme irritasjon som meg, og som har mistet en del followers i det siste? 

Forrige gang jeg la ut mine siste Instagram-bilder startet jeg også med å kåre månedens Instagram. Her deler jeg fem brukere som jeg mener er superinspirerende og som fortjener litt ekstra oppmerksomhet, og dette har blitt tatt godt i mot av alle. Innlegget mitt med «Five To Follow» ble faktisk frontet på Side2.no, så da håper jeg at disse brukerne fikk noen ekstra likes.. Likes og økt følgertall er GØY, det tror jeg vi alle kan være enig i! Hehe.. 

Så.. Ønsker dere å bli med i kåringen, oppfordrer jeg alle til å legge igjen brukernavn her i kommentarfeltet. Det er så stas for meg å sjekke kontoene deres, jeg henter sååå mye inspirasjon, og må samtidig bare benytte anledningen til å si tusen takk for at dere deler deres superfine bilder med meg. Instagram er fortsatt en av de aller beste inspirasjonskildene mine, og jeg går aldri lei! 

Nyt dagen så lenge, så skravles vi senere ♥

LOVE YA’LL

      

  

Annonse