Annonse

MY LATEST INSTA-MOMENTS

Iiiinsta piiinsta!

Instagram, du slutter aldri skuffe, jeg går aldri lei av deg, og nå tenkte jeg å starte denne lørdagsmorgenen med mine siste instaøyeblikk. Det er lenge siden sist jeg laget en slik oppdatering, og så er det lenge siden jeg har laget kollasj, og dere vet jo hva jeg føler for kollasjer, sant? Haha!

Her er altså en samlig av de siste bildene. En fargerik og deilig samling som jeg håper faller i smak hos dere. Og så må jeg jo samtidig oppfordre dere til å legge igjen eget brukernavn om dere ikke har delt denne informasjonen med meg tidligere, sånn at jeg kan få gleden av å ta en titt på bildene deres. Jeg har jo som dere vet begynt å anbefale fem Insta pinstere her på bloggen hver måned, og det er så kjekt å kunne gi noen av dere litt ekstra oppmerksomhet for flotte og inspirerende bilder. Yey!

Men forresten.. God morgen, kjære venner! Lørdag og greier, er det ikke deilig? Jeg elsker lørdag, jeg elsker helg.. Selvom jeg har en jobb som består mye av hjemmekontor, så er det også for meg vanvittig deilig med helg. Da kan jeg liksom gjøre ting i et annet tempo, og så trenger jeg ikke få dårlig samvittighet om jeg ikke åpner mailboksen, betaler regninger, eller gjør regnskap. I helgen har man liksom helt fri og det føles så sjukt godt!

I dag skal vi riktignok være komme oss ut av huset og være litt «aktiv», for i dag skal jeg øvekjøre med Dennis, og det kan bli en sinnsykt komisk opplevelse. Mange av dere har jo lurt på om han har lappen eller ikke, og her kommer jo svaret.. Dennis har ikke lappen, men det skal vi jaggu gjøre noe med. Så får vi se om jeg klarer å lære fra meg noen trafikkregler og kjøreskills. LOL! 

Jeg tar med meg både kamera og videokamera, for jeg har en følelse av at dette bør filmes, heehheeh… Ønsk oss lykke til da! Nå skal jeg mekke sammen en L! L for looser.. Neida.. Hahahhahaah! Snakk om sjuuuukt dårlig lørdagshumor!

Måtte dere få en vidunderlig dag så lenge, så snakkes vi senere ♥

SMASK 

Annonse