MY LATEST INSTA-MOMENTS

Hei og hopp.

Tenkte at det var på tide med en aldri så liten oppdatering på mine siste insta-moments. Jeg har jo hatt en tendens til å legge dette ut en søndag nå og da, og jeg synes det er så kjekt å lage en liten collage, for å se tilbake på den seneste tiden i form av bilder. 

Noen av dere som ønsker å følge meg, men som ikke vet brukernavnet mitt, så er dette KRISTINGJELSVIK. Jeg har forresten veldig lyst til å ta en titt på bildene deres, så hvis dere enda ikke har lagt igjen brukernavnet deres i kommentarfeltet, er det skikkelig gøy hvis dere kan dele dette med meg. Og dere, er det noen som egentlig er keen på at jeg begynner igjen med «Ukens Instagram»? Jeg har liksom lagt hele kåringen litt på hyllen, men hvis det er stemning for en kåring to ganger i måneden, er det bare til å hyle ut, så ser vi hva vi kan få til. Kanskje med noen fete premier denne gangen 🙂 Hehe

SMASK