Annonse

MY LATEST INSTA-MOMENTS

Wuuhuuu, people!

Tenkte det var på tide med en liten oppdatering fra instagrammen, og de aller fleste bildene jeg har postet den siste tiden, er preget av en lengsel etter sommer. Det er jo faktisk noe motiverende og inspirerende med bilder som har en sommer-feeling over seg, og jeg gleder meg bare mer til sommer, for hvert bilde jeg legger ut. Instagram er jeg fortsatt ekstremt begeistret for, og finner stadig bilder blandt flere millioner jeg inspireres av. Gøy!

Noen av dere som enda ikke følger meg, men som gjerne kunne tenke seg å ta en titt? Da er isåfall brukernavnet mitt @KRISTINGJELSVIK.

Hvis det er noen som har lyst til å dele instagrammen sin med meg, som enda ikke har lagt igjen brukernavn, er det bare til å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet. Alltid gøy å ta en titt på nye profiler og bilder. Yey!

Nå blir det middag med verdens beste Betty! Kose dere videre, så skrives vi.

Masse kjærleik fra meg ♥

Annonse