Annonse

MY LITTLE LION

Mine fine! 

Happy torsdagsettermiddag.. Har dere det fint, og har dere hatt en herlig torsdag? 

Jeg har kommet meg hjem etter dagens travle agenda, hvor viktigste punktet var å få sendt lille Fokus av sted til frisøren. Denne varmen tar jo knekken på små firbente med såpass mye pels at det er umulig å se forskjell på foran og bak, og nå er lille vofsen endelig nesten skallet. Haha! Neida.. Planen var å gi han en skikkelig løvefrisyre som viste seg å være lettere sagt enn gjort, men nå er hele kroppen barbert mens manken, beina og halen har den ullete og fluffy frisyren fremdeles.

Assåå.. Han er så forbanna skjønn! Ingen ord kan faktisk beskrive hvor herlig han er akkurat nå, og det ser ut til at han elsker sin nye klipp. Det må jo være himmelsk å føle at man omsider har tatt av seg den tjukkeste boblejakken i vintergarderoben, eller hva? 

Fikk knipset noen bilder mens han fremdeles var i avslappingsmodus og for lat til å bry seg. Vanligvis rømmer han fra meg med det samme jeg kommer løpende med kameraet mitt, så hunden er visst litt mer kamerasky enn moren. Haha! Nei, dere.. Fysj og fy.. Nå snakker jeg om hunden som om det skulle vært et menneske, og det er så jævla nørd. Hunden er badet og klippet og skjønn og alt det der.. Ferdig snakka!

Nå blir det mailboks cleenup. Wish me luck!

Love you all ♥

Annonse