Annonse

MY ROCK

Dere er fine ♥

Takk for motivasjonen.. Dere er virkelig best i verden, men dere må ikke tro at forrige innlegg var ment som en strebende post etter positive ord. At de detter inn i innboksen er selvfølgelig ekstremt koselig, og det er godt å bare fortelle ting akkurat slik de er. Noen reagerer selvfølgelig negativ, og det er helt ok, men vet dere hva jeg synes er litt komisk? At vi bloggere egentlig ikke skal ha lov til å klage eller surmule over noe som helst, siden vi liksom har valgt denne jobben selv. Da kan jeg ikke annet enn å le, for i et hvilket som helst yrke har man kjipe dager, og jeg tror ikke det finnes én person som ikke har hatt noe negativt å si om arbeidsdagen på ett eller annet tidspunkt. Hvorfor skal det være annerledes for oss vet jeg ikke, men nok om det.. 

Jeg tror jeg har bort i mot 1000 bilder å gå igjennom etter gårsdagens bryllup, og siden flyet tilbaket til Oslo boarder nå, har jeg ikke sjans til å i det hele tatt begynne å laste dem inn på dataen. Det bildet fra i går som derimot har blitt overført til dataen og som bringer frem et ekstra stort smil på leppen, er det under her. Åh! Jeg blir bare mer og mer forelsket i den fine mannen min, og Dennis i bunad? HOLY SHIT! I går var han kjekkere enn noen gang!

Det er jo litt rart med det, for når man går i bryllup med sin store kjærlighet kan man liksom ikke unngå å se for seg hvordan det blir den dagen man selv skal gå opp til alters. Jeg gleder meg så forbanna mye til den dagen, i hvert fall siden jeg vet hvem jeg skal gi mitt ja til. Dennis gjør meg så lykkelig at det nesten gjør vondt, og at han nå har dratt til Stavanger gjør meg faktisk skikkelig deppa. Mye av grunnen er nok sikkert at det er søndag og dagen derpå, for da blir man litt ekstra avhengig av hverandre, hehe. Litt avstand er fint, vi har godt av å savne hverandre innimellom etter at vi ble samboere, men guuud som jeg gleder meg til å få han hjem i gjen.

Snakkes i Oslo, fininger. Jeg er så glad i dere ♥

SMASK

Annonse