Annonse

MY STORY

Hahaha – jeg elsker snapchat, rockeboller ♥

Det er så vanvittig gøy med alle snapsene dere sender meg, og det er så gøy å dele snaps med dere også. På snap er liksom alt uhøytidelig og superfunny, og her får jeg virkelig delt masse fra hverdagen på en veldig lite «bloggete» måte. På bloggen er jeg jo litt opptatt av det visuelle uttrykket, så da lar vi bloggen se innbydende og fin ut i kombinasjon med en stor dose ærlighet og åpenhet, og så overlater vi rælet og de ikke fult så visuelt vakre bildene til snap, haha! Deal?

Add STYLECONNECTION for å se mer av det under her – en såkalt typisk ettermiddag i cribben her på Løkka! Jeg godkjenner alle så fort som overhode mulig, og det er på My Story jeg vil være mest aktiv. Kom gjerne med ønsker hvis dere har noe spesielt dere kunne tenke dere å være vitne til, wuuhuuu!

Forresten.. Var ikke dette her i tidligste laget eller? Er jeg våken? Drømmer jeg?

Jeg er vaktisk våken.. Så vidt! Øynene er halvåpen og håret står til alle kanter.. Det er torsdag, jeg mener onsdag, og jeg har planer om å få unna alt husarbeidet før helgen plutselig sniker seg innpå. Det er jo ikke noe som er mer alright enn en nyvasket leilighet til helgen – med friske blomster på bordet og ordning og reda i skuffer og skap. Sånt blir man lykkelig av, så nå gjelder det å henge i. Det ser nemlig ut som en svinesti her, og det må jeg gjøre noe med ASAP!

Måtte dere få en vidunderlig dag, skjønnaser. Ikke glem at jeg setter ubeskrivelig stor pris på dere alle sammen ♥

KJØSS

 

 

Annonse