MY WEEK – THE LOST PHOTOS

Heisann, skjønninger ♥

Har dere det fint? 

Jeg har akkurat våknet, klokken begynner å nærme seg åtte på morgenkvisten, og før vi stikker oppover til North Shore, tenkte jeg å vise dere en aldri så liten smakebit fra uken som har gått. Uken har flydd forbi, samtidig som det virker som en evighet siden Dennis og jeg spiste deilig lunsj på Kasbah i Oslo, da solen valgte å gjøre sitt lille inntog. Hvordan er det der hjemme nå, egentlig? Møkkavær eller alright?

I går var vi som dere vet ute og spiste med Morten og Caspar, og herlighet for en deilig kveld. Vi startet med en sen middag på Hard Rock, for joda… SELVOM det bare skriker turist, er faktisk stemningen fantastisk, maten god, og servicen toppers, så her hygget vi i noen timer før vi dro til Rum Fire. Dette er en fantastisk bar/restaurant/nattklubb med servering under åpen himmel, og hæla i taket-musikk. Akkurat sånn musikk som får meg til å ville slut droppe til den store gullmedalje, men i går ble det heller skåling rundt bordet med både sprudlevann, skinny bitches og mojitos, mens vi holdt på og le oss ihjel, og samtidig diskutere ting som virkelig engasjerer oss alle sammen. For å si det sånn, så tror jeg vi ble sittende å koke en liten halvtime, da vi kom inn på temaet gjerrige mennesker. Vi deler alle samme synspunkter, og det der må jeg faktisk skrive et eget innlegg om på et tidspunkt. Hahahah

Anyways… Her er altså litt godt og blandet fra uken som har gått ♥

Åh… Deilig uke, på tross av et aldri så lite turbulent øyeblikk!

Nå står en grisete og superdigg american breakfast for tur, og deretter setter vi altså kursen mot fantastiske North Shore. Gleder meg til å ta en million bilder fra strandlivet der oppe, og ikke minst til å vise dem til dere litt senere. 

Nyt lørdagen, skjønnheter. 

LOVE YOU ALL ♥