Annonse

NÅ BEGYNNER DET Å SKJE TING…

Yooo!

Vi har akkkurat kommet hjem etter en dag i sjappen, og nå begynner det virkelig å ta form der borte. Målet er at denne butikken skal gjøre selv sinnataggen både blid og lykkelig, og nå tror jeg jaggu at vi er på god vei. Jeg blir rett og slett så glad av å være her borte – freshe farger og palmer… Det blir jo ikke bedre enn det.

I dag ble innredningen på veggene montert, og nå er det altså bare så god stemning bakerst i butikken. Vi ble også nesten ferdig med den freshe bildeveggen, men her mangler jeg fortsatt det praktfulle kunsverket jeg fikk av Christian til jul, samt to tre andre bilder. Kassedisken har jeg sett skissene til, så nå er det bare tut og kjør. Dette blir faktisk helt latterlig bra!

shop1

shop7

shop6

shop2

Det ble bare et par sneak peeks i denne omgang, og dere kan jo tro hvor mye jeg gleder meg til å vise dere det endelige resultatet. Det kribler faktisk i hele kroppen, juuuhuuu!

Hva synes dere så langt? Blir det fresht?

Suss og klem

Annonse