Annonse

NÅ BLIR DET FINT I HAGEN

I fjor glemte jeg å sette pris på hagen vår… Jeg vet ikke hva som skjedde, men det var vel bare litt overveldende å faktisk ha hage i det hele tatt, haha. Vi gjorde ikke noe som helst annet enn å sette blomster og planter i potter, men i år har vi fått på plass flotte blomsterkasser laget på mål, som nå skal gjøre hagen vår flott og innbydende…

I går dro vi innom Hageland for å kjøpe planter og blomster, og har nå gått i gang med prosjekt plante-i-blomsterkasser. Dette kommer til å bli så fint, og jeg gleder meg til å tilbringe mange timer i vår flotte hage i sommer. Vi skal også få utvidet terrassen slik at vi får plass til å spisebord ute ved grillen, og så skal vi etter planen bygge terrasse på fremsiden av huset, slik at dette kan bli lounge-sonen. Her tenker jeg pergola, lyslenker som setter stemning, puter i alle regnbuens farger, og en haug av planter og blomster. SOM vi gleder oss til å komme i mål!

Nå skal vi ut i solen og fortsette på planteprosjetet vårt, så da vil jeg bare ønske dere en skikkelig deilig fredag! Endelig sommer ♥

Annonse