Annonse

NÅ ER DET DIN TUR!

En riktig god morgen, skjønne venner ♥

I dag våknet jeg av meg selv klokken halv syv, og da var det faktisk bare én ting å gjøre – å komme seg opp av sengen før jeg sovnet igjen. Dette her skjer jo sånn ca. 1 gang i skuddåret, og det føles like fantastisk den ene gangen det skjer, haha.

Fokus og jeg har vært på tur, jeg har fått i meg dagens første kaffekopp, og nå sitter jeg her ved vinduet på kjøkkenet og tenker… Tenker over livet, over businessen og over denne bloggen her – bloggen som jeg har hatt i hele 8 år. Tenk det, folkens. I 8 år har jeg delt både sterke meninger og glimt fra hverdagen. Jeg har delt tips og triks, reisebilder og antrekksbilder – rett og slett delt meg selv med dere fine lesere gjennom sååå mange år, og nå er det på høy tid at jeg får bli litt bedre kjent med dere som faktisk klikker dere inn her hver eneste dag.

Jeg sier jo gjentatte ganger at jeg føler at jeg kjenner dere – at jeg føler at dere er mine venner, og da er det så rart å ikke vite hvordan dere ser ut, haha. Noen ganger kommer dere innom butikken min, andre ganger møter jeg dere på gaten, og hver eneste gang føler jeg meg som tidenes idiot som liksom ikke vet at det er f.eks. Karoline E.N, Stine S, eller Mari A fra kommentarfeltet jeg faktisk står og snakker med. Vi kommuniserer jo i kommentarfeltet med suss og klem og kos og hurramegrundt, men noe ansikt har jeg liksom ikke på dere – det kan vi nå omsider gjøre noe med, og jeg er så GIRET!

For noen dager siden kom jeg i snakk med en superinspirerende fyr – en gründer slik som meg, som har skapt et univers hvor bloggere enkelt kan spre litt kjærleik til sine lesere. Jeg tente umiddelbart på idéen, og vi møttes igjen i går for å snakke mer om visjonen og konseptet som har fått navnet Insp. Insp er altså en liten ny startup som holder til i Grünerløkkas nest kuleste lokaler (etter mine, he he) litt lenger opp i gaten, og en liten society for jenter hvor vi bloggere rett og slett kan møte dere lesere. Jeg gleder meg noe voldsomt til det her!

Jeg har jo tenkt flere ganger at jeg kan prøve å følge dere på Instagram og bli venner med dere på Facebook, men der følger jeg så mange allerede. I tillegg kan det bli litt for tidkrevende i en hektisk hverdag å søke dere opp, for så å legge igjen en liten kommentar eller litt kjærleik. I tillegg er jeg så nysgjerrig på å se deres stil. Stil er jo noe jeg mener skal være personlig, og noe du selv skaper basert på det du selv liker, og ikke på det som er såkalt trendy. Du skal gå med akkurat det du vil – ikke det hun kuleste i klassen eller på arbeidsplassen mener er «riktig».

Derfor er det så gøy at Insp er et nettsted man enkelt kan logge på, for så å poste antrekksbilder som dere kan dele med alle, eller bare med meg. Deretter kan jeg enkelt se dere, like og kommentere, og bli inspirert av deres stil. Det kommer jo så godt med når jeg skal designe klær – jeg vil jo lage noe for nettopp dere! Og folkens? Disse antrekksbildene kan godt være low key – dette er ikke en high fashion site, og jeg blir like glad for å se en fargerik kreasjon, som jeg blir av å se strikkegenseren fra farmor. Det kjekkeste er at jeg enkelt kan se dere – se mine følgere, snakke til dere, og bli bedre kjent med dere. Få et ansikt på dere i kommentarfeltet, rett og slett.

Logg inn på Insp HER, opprett en profil med invitasjonskode STYLECONNECTION og last opp et outfit-bilde av deg selv og din stil. Jeg skal gå igjennom og kommentere alle outfit-bildene dere sender inn – herregud jeg gleder meg.

Av alle som laster opp et bilde av seg selv, vil jeg trekke ut 5 heldige vinnere som alle vil få et gavekort på kr. 1.000 på StyleConnection – sånn for å gjøre dette litt ekstra moro.

Så.. Er dette litt kult eller? Er du like giret som meg? Bruk invitasjonskode: STYLECONNECTION Logg inn her: Insp

Juuubiiiiiii! Ha en nydelig dag, fininger ♥ Sees senere!

Annonse