Annonse

NÅ ER DET INGEN VEI TILBAKE…

Åhåj, nå snakker vi no point of return. «Skattejakten» er et faktum, prosjektet er lansert, katten er ute av sekken, og nå er det bare til å hoppe i det. På God Morgen Norge tidligere i dag (her), kunne vi endelig avsløre hemmeligheten som vi har gått og båret på i flere uker – dette er så GØY!

IMG_0013-3

Jeg har alltid gått og drømt om en liten programlederrolle, men at min programlederdebut skulle bli for et såpass massivt prosjekt som dette her, hadde jeg aldri trodd. Heldigvis har jeg en fantastisk partner ved min side, og sammen skal vi ta dere med på tidenes eventyr.

Da vi var i Paris kunne jeg si så mye som at vi skulle bli programledere for et svært spennende konsept som innebar både en båt og flere måneder på ekspedisjon. Nå kan jeg fortelle at vi skal lære å seile, at Cathrine og jeg skal bli kapteiner for en Bénétau Oceanis 38, og at vi skal legge ut på en vanvittig reise. Den 9. april seiler vi fra Kristiansand til Nordkapp – hele 350 mil, og på veien skal vi stoppe innom så mye som 50 havner.

Vi skal altså finne Norges største skatter, i form av opplevelser, natur, mat og mennesker, og hele ekspedisjonen vil gå live 24/7! Tenk det, folkens… Gjennom Skattejaktens live-kamera, kan dere faktisk følge med 24 timer i døgnet, når Cathrine og jeg utforsker kjente og ukjente bygder. Her kan dere altså sitte å følge med på det som skjer tjuefire timer i døgnet, men aller helst vil vi jo at dere skal løfte blikket, komme dere opp av sofaen, og ut til havnene hvor vi kommer i land. Det er dere som kjenner deres bygder og havner aller best, og det er deres ekspertise som vil spille den største rollen på denne skattejakten.

Hva bør vi se? Hvem bør vi hilse på? Hva bør vi oppleve? Det er mulig å engasjere seg allerede nå, og bjuda på noen gode tips på vår Facebookside som dere finner HER. Herregud så gøy – jeg er så giret og begeistret at jeg nesten sprekker!

IMG_0027

IMG_0003-2

IMG_0022

IMG_0024

IMG_0007

IMG_0002-2

Litt tilfeldige snaps fra morgenstunden hos TV2 er alltid innafor.. Litt sminkekoster og blomster og sånn, haha. Alt det rare jeg knipser bilder av, ass… Noen ganger må de som står og ser på meg begynne å lure på hva jeg egentlig holder på med, hø hø. «Unnskyld meg, jeg skal bare ta et bilde av denne blomsten her, og av disse sminkekostene» … Lol!

Men dere? Er dere giret? Digger dere konseptet? Sees vi i de ulike havnene? Er dere keen på å komme om bord i båten? HE HE HE!

Nyt dagen så lenge, så sees vi litt senere ♥ HER finner dere forresten dagens veganske middag. Hurra for 7-Day Vegan Challenge!

Annonse