Annonse

NÅ ER JEG SKIKKELIG FLAU!

God morgen, fine venner!

La meg bare starte dagen med å si at jeg er har fått en ny hobby! Og la meg bare si at jeg er skikkelig flau over hva jeg faktisk koser meg med på kveldene..

Vi snakker selvfølgelig Snapchat etter den nye MAGISKE oppdateringen, haha! Hvor GØY er ikke dette, hæ? Jeg føler meg som en 8-åring som leker med sånne klistrebøker, vet dere.. Sånne bøker hvor man kan klistre forskjellige figurer inn i en landsby, et hus eller hva det nå måtte være. Dette var en skikkelig 90-talls klassiker.. Husker dere? Jeg ELSKET å leke med sånne, så det er sikkert derfor jeg digger å leke meg med Snapchat også, LOL!

Det sykeste er at dette er det som skulle til for at jeg kunne koble helt ut.. Det er jeg liksom aldri helt i stand til, men når jeg sitter og nerder meg på Snap, forsvinner jeg totalt. Akkurat det har jeg et stort behov for å gjøre innimellom, så hurra for Snapchat liksom.. 

Ojojoj..

Om jeg nettopp viet dagens første bloggpost til dette? Et helt innlegg til Snapchat og hvor nørd jeg er? UNNSKYLD! Nå er jeg om mulig enda mer flau, hahah!

Følg gjerne med på Mystory (STYLECONNECTION) for å se mer av denne barnslige galskapen over her.. Det gøyeste av alt er jo når dere sender sånne teite tegninger tilbake til meg. Jeg printscreener alle sammen, så når vi går mot høst skal jeg søren meg lage en svær kollasj av alle tegningene deres, haha. Nett som i barnehagen!

Nå må jeg gi meg.. 

Snakkes senere 

Annonse