Annonse

NÅ ER STUEN VÅR KOMPLETT!

Annonselenker

Hurra – endelig er vi i mål!

Det er jo helt crazy hvor annerledes uttrykket i et rom kan bli, bare ved hjelp av nye møbler. Og nye møbler var det som skulle til, for at stuen vår her hjemme ble helt komplett. Sofaen vi hadde før var altfor stor for dette lille rommet, og på toppen av ønskelisten har stått ny sofa. Jeg kom over en sjukt fin på det deilige internettet, og klarte å grine meg til denne rust-oransje herligheten! Tusen takk til verdens beste mann, som på tross av et noe crazy fargevalg, kjøpte ny sofa til meg i bursdagsgave, hehe.

Men altså… Se på den sofaen! Og den stolen! Og dette store gulvteppet! Og det flotte sidebordet langs veggen. Nå er det bare så innmari fint her, og jeg kjenner at trivselen har økt flere hakk. Vi har også byttet ut den hvite hyllen med en litt nettere og smalere sak – en svart, sexy hylle med glassdører, som passer perfekt her inne. Den er så lattelig lekker! Her inne lagrer vi litt diverse pyntegjenstander, vaser, vinflasker og annet div.

   

Oransje velour sofa, folkens… Den er så fin! Og så sjukt behagelig ♥ Her skal vi kose oss ihjel gjennom høsten, i hvert sitt sofahjørne med pledd og noe godt i koppen. Yay!

Under her finner dere en kollasj som jeg har satt sammen, som inkluderer både møbler og dekor som er brukt her i stuen – sånn om noen har lyst til å skape den samme stilen hjemme i egen leilighet. Jeg er så fornøyd – nå er endelig stuen vår helt komplett! De gule spisestuestolene er forresten på vei til oss – herregud så fint det kommer til å bli! Det eneste som mangler nå er å få hengt opp den skjønne lysekronen over spisebordet, og så kan høsten bare komme.

1. Skap av metall i pen industriell look med raster på sidene HER 2. Superfine spisestuestoler i sennepsgul velour HER 3. Den perfekte sofaen i velour HER

4. Hengeplante HER 5. Lysekrone til levende lys HER 6. Glasskuppel HER

7. Råfine lyslykter i marrokansk stil HER 8. Superflott konsollbord HER 9. Kurv laget av sjøgress HER

10. Lyslykt i bambus HER 11. Blomsterkrukke mini HER // Blomsterkrukke stor HER 12. Salongbord HER

13. Perfeksjon i en lenestol HER 14. Gulvteppe HER 15. Blått putetrekk i velour HER 16. Råfin lysestake i sort og gull HER 17. Lampe HER (tilsvarende)

Hva synes dere? You like?

Annonse