NÅ HAR DET GÅTT FOR LANGT…

Jeg hadde i grunn tenkt å la bloggen være litt fri for The Sims-galskapen, men det er så mange som finner The Sims like interessant som meg, at jeg bare blir nødt til å dele denne videoen. Hold ut med meg, folkens – det kommer mye annet moro enn Sims, altså, haha! Denne videoen er for de spesielt interesserte, for her lager jeg altså meg selv i en snutt som varer i rundt 30 minutter. Her viser jeg litt av de klærene og frisyrene jeg har lastet ned, og hvis dere klikker dere inn på selve videoen på YouTube, finner dere linker til alle nedlastningene. (Hilsen NØRD 31)

For et par dager siden ble jeg faktisk kontaktet av Sims-teamet i EA Games, som hadde fått med seg at jeg har opprettet en egen Sims-spilleliste. HE HE HE, er det nå det har gått litt for langt? Det tror jeg jaggu vi kan skrive under på, hahahaha!

Vi er på vei til Altea for en liten lunsj, og for å tusle litt rundt i den vakre gamlebyen. Kameraet blir selvfølgelig med oss på tur, og jeg gleder meg til å vise dere bilder litt senere i dag ♥

I neste Sims-episode skal jeg forresten lage Dennis, og deretter begynner jeg å spille. Mon tro det blir et Sims-bryllup på oss i nærmeste fremtid? Haha!

Nyt lørdagen, snuppiser ♥