Annonse

NÅ HAR DET SKJEDD IGJEN… REALLY??

Hellooooo ♥

Det gikk bra i går – phew! Jeg fikk i hvert fall høre at jeg gjorde en bra jobb, så da får vi vente å se om det faktisk stemmer den 11. mai, haha.

Men folkens? Nå har det skjedd igjen…

Jeg sitter altså her på kjøkkenet, midt i et kaos uten like. Var det ikke strøkent her for typ 2 sekunder siden??? Jeg klarer faktisk ikke å holde orden, på tross av at jeg har fått system i skuffer og skap, og det er nå jeg trenger bekreftelse fra dere på at dette er normalt, og at vi er flere som sliter med det samme problemet, haha.

IMG_0012

IMG_0020

Det er jo ikke lenge siden jeg viste frem rotet i andre etasje, og jeg må bare beklage at jeg faktisk dedikerer et helt blogginnlegg til rotet mitt, haha. Her har vi sannheten bak glossy bilder og freshe blomster, lol!

På søndag reiser jeg til Hellas, så nå gjelder det å bruke helgen godt for å få system. Det verste er å forlate rot som dette når man skal ut å reise, men jeg skal nok klare å sette inn et ekstra gir, og shine hele cribben før avreise.

Jeg er bittelitt redusert etter en knallbra etterfest i går. Det ble et glass vin for mye, men en paracet og litt frisk luft gjør susen. Et møte med Stylista står på planen i dag, så jeg får vel freshe opp gårsdagens sminke, og bytte joggisen ut med en jeans.

Hva står på planen i dag, fininger?

Snart heeeeelg!

Annonse