Annonse

NÅ KAN DET KUN GÅ OPPOVER…

Mandag! Ny dag, ny uke, og ny energi. Jeg er så klar for å få det bedre… Nå høres jeg kanskje litt dramatisk ut, men som nevnt har jeg ikke hatt det noe særlig alright på lenge. Da jeg tok beslutningen om å legge ned nettbutikken (stenges på fredag), ble jeg både trist og lettet på samme tid – lettet fordi jeg omsider kan hente meg inn igjen, trekke pusten, og bruke tiden på å bli den aller beste versjonen av meg selv. I løpet av uken skal jeg virkelig få kontroll, det er i hvert fall målet, og jeg skal levere en så bra blogg til dere, som jeg aldri før har levert. It’s on, rockeboller. Let’s do this!

Dagen i dag startet med innspilling av en ny video, som skal publiseres på vår YouTube-kanal litt senere i kveld. Deretter klinte vi til med en aldri så liten outfitshoot. Jeg har jo vært så rævva på å produsere antrekksinnlegg de siste månedene, men heretter kan det kun gå oppover… Det kan jo ikke bli mer labert enn det det har vært, he he, og nå går vi jo også mot lysere tider, som betyr at det blir både lettere og mer inspirerende å ta flere bilder. Sånn som dette gikk jeg kledd i dag, men det tok ikke lange tiden før jeg forstod at det var litt vel tidlig med denimjakke, haha. Optimismen lenge leve, sier jeg bare…

Genser: Vintage / Skjørt og ryggsekk: H&M / Denimjakke: Bershka / Lue: Carhartt / Boots: Dr. Martens / Strømpebukse: TopShop

Nå har jeg kommet meg hjem etter et hyggelig møte i stressende omgivelser. Altså… Godt Brød på Grünerløkka virker mer som en barnehage enn en café, og er definitivt ikke et smart sted for å møte en samarbeidpartner. Det var jo nesten umulig å konsentrere seg om noe annet enn barneskriking, hyling og ammepupper på vill flukt, men så er det jo samtidig innmari flott at det finnes et sted disse småbarnsmødrene kan møtes for hyggelige samtaler og en kopp kaffe ♥ For min del blir det ikke flere mandagsmøter på Godt Brød, men da er det jo toppers at det finnes så mange alternativer like i nærheten!

Folkens? Tror dere forresten at jeg bestod Båtførerprøven i går da? Ikke pokker!! Fader så irriterende… Men altså, utgangspunktet var jo helt ræv, så jeg hadde blitt mer sjokkert om jeg faktisk klarte det, haha. HAFF, to uker til nytt forsøk, så nå må jeg bytte ut Candy Crush med teori… Noe så forbanna kjedelig!

Har dere en fin start på uken? LOVE YOU ALL ♥

Annonse