Annonse

NÅ REISER VI TIL…

God kveld i stuggu, fine venner ♥

Jeg er straks på vei ut døren for å møte jentene – date på Villa Paradiso og kino står på kveldens meny, og det skal bli så fint å samle hele klanen igjen. Og hva er det jeg har sagt at jeg gleder meg mest til med høsten? Blant annet datenights med jentene, god mat og kino… Gjett om jeg gleder meg!

Tidligere i dag booket vi billetter til Spania, og det skal bli så herlig å reise ned om ikke mange ukene. Det som gjør denne turen litt spesiell, er at mamma og Jon har kjøpt ny leilighet der nede, og at vi for første gang siden 2011, skal bo et annet sted enn i leiligheten i Carre Badia 56. Det er nesten litt vemodig, men sånn måtte det bare bli.

Mamma har jo MS – en grusom uhelbredelig sykdom – og dessverre blir den fine mammaen min svakere for hvert år som går. De så seg dermed nødt til å selge leiligheten som har altfor mange trapper og trinn, som den siste tiden nesten har gjort det vanskelig for mamma å komme seg både inn og ut. Sånn kan de ikke ha det. Spania skal være et fristed for dem – en deilig sone hvor de kan slappe av, kose seg, og bare nyte, og det blir ikke mye nytelse når mamma gruer seg til hun skal ut av huset, siden hun kanskje ikke klarer å komme seg verken opp eller ned.

Hun er så forbanna tøff! En dame med et større pågangsmot skal man lete lenge etter, og det er så deilig å facetime med henne om dagen, og se at hun blomstrer i Spania – i ny leilighet på ett plan – uten en eneste trapp. Vi reiser ned for å hjelpe til med resterende flytting og organisering, og selvfølgelig for å tilbringe tid med noen av de viktigste i livene våre ♥

Vi var i Albir i november i fjor også, og dette var uten tvil et fantastisk tidspunkt å reise nedover. Temperaturen på dagtid tilsvarer norsk sommer, mens den på kvelden blir akkurat passe kald til at levende lys og myke tøfler passer perfekt. Åh – dette skal bli så fint! Bildene i dette innlegget fant jeg i arkivet fra fjorårets november-tur, og ved å se på disse gleder jeg meg bare enda mer. Vi skal tilbake til «hytten» – en ny en riktignok, som jeg gleder meg til å bli bedre «kjent» med…

Er det noen av dere som også har «hytte» i Albir? Jeg får jo inntrykk av at vi er flere som ferierer her år etter år ♥

Annonse