NÅ REISER VI TIL…

Annonse

Endelig er dagen her, og vi sitter nå spente og klare for et nytt eventyr. Vi reiser på en ny tur med EF Språkkurs, og vi har gledet så vanvittig til å dele dette med dere. Noen av dere har tippet at vi skal tilbake til USA, og det er helt riktig. Vi elsker jo USA – spesielt California… Det tror jeg de fleste av dere har fått med seg, haha, og vi nølte selvfølgelig ikke et sekund da EF spurte om vi kunne være giret på å vise frem det beste av hva California har å by på. Vi ropte begge «JAAA» – endelig skal vi tilbake.

Vi kliner til med en EF Roadtrip, og starter i fantastiske San Francisco, før vi suser nedover Highway 1 mot Santa Barbara, Los Angeles og San Diego. Halleluja!

Det er rart hvordan noen reisemål får så stor betydning… Jeg har jo opplevd mange steder jeg liksom har blitt ferdig med etter ett besøk, mens andre – sånn som Albir og California, f.eks? Jeg vil bare tilbake! År etter år… Kanskje fordi det er så mange gode minner knyttet til disse reisemålene?

Når det gjelder California, så er det kanskje ikke så rart at jeg aldri går lei. Jeg tror faktisk ikke at det er mulig å få nok av denne staten… Det er så mye å se og oppleve, og det som gjør meg ekstra giret denne gangen, er at vi skal gjøre et par stopp på steder vi aldri har vært før. Santa Barbara er en av disse plassene, og jeg gleder meg ihjel til å bli kjent med denne byen. Vi har også lagt inn et stopp med overnatting i Morro Bay. Husker dere den skjønne fiskelandsbyen vi besøkte for noen år siden, med alle sjøløvene? Morro Bay er et av Dennis’ soleklare favoritter i USA, så det blir ekstra kjekt å reise tilbake når jeg vet hvor glad han er i dette stedet. 

For å gjenta meg selv til det kjedsommelige… Denne reisen kommer til å gjøre så godt! Jeg får liksom livet der hjemme litt på avstand, og kan nå forsvinne litt inn i en inspirerende, fargerik og happy boble. Jeg er i ekstase, og ser virkelig frem til å produsere masse innhold som dere forhåpentligvis kommer til å digge! 

Bli gjerne med i konkurransen om å vinne et reisegavekort med EF Språkkurs til en verdi av hele 10.000 kroner, som kan benyttes på en av de 52 skolene de har rundt om i verden. Dennis og jeg trekker en vinner 15. oktober – til info har EF åpnet flere skoler og har nå 52 skoler og 11 språk, hurra! Mer om konkurransen samt spennende updates underveis HER!

Alright, verdens beste lesere! Da gjenstår det bare for oss å ønske dere en nydelig lørdag! Neste gang vi «sees» er vi i San Francisco, Woop Woop!

Love you all ♥