Annonse

NÅ SKJER DET!

Sånn… NÅ er jeg tilbake, fininger ♥ Styleconnection.no og klesmerket er historie, og fremover er det kristingjelsvik.no som gjelder. De siste dagene har vært helt vanvittige… Tøffe! Vanskelige. Og jeg har virkelig vært nødt til å være sterk og holde motet oppe – en slik situasjon jeg har havnet i, unner jeg ikke en gang min verste fiende. Alt jeg ville gjøre var jo å skape min egen arbeidsplass, men i stedet føler jeg meg nå mer som en kriminell enn som en ambisiøs gründer, som er blitt umyndiggjort på bakgrunn av en kritikkverdig drift av forretningen.

Jeg har alltid vært streng med meg selv når det kommer til det å angre på noe man har gjort tidligere – jeg mener nemlig bestemt at man aldri skal angre på noe som helst, men akkurat i dette tilfellet er det litt vanskelig. En del av meg angrer bittert på at jeg hoppet i det – at jeg satset alt jeg eide og hadde på å få min store drøm oppfylt, mens en annen del av meg er stolt som fy! Stolt over at jeg bare gjorde det – stolt over at jeg fulgte nettopp denne drømmen, og at jeg faktisk klarte å kle opp flere tusen fantastiske mennesker i egen kolleksjon. Tusen takk til alle dere som trodde på meg og som støttet meg, dere har vært en sann inspirasjon på denne reisen, som nå har kommet til veis ende. MEN, det er ikke alt som tar slutt her – som jeg nevnte i forrige blogginnlegg er det nå det begynner…

NÅ ligger de kritthvite arkene foran meg, mens den tunge børen på skuldrene er borte. Jeg sitter klar med sprudlende fargestifter, og har aldri vært mer giret på å komme igang igjen – og det enda sterkere enn noen gang tidligere. Jeg fikk lære på den tøffeste måten, og skal nå komme meg opp av kjelleren fort som bare det – her nede gidder jeg nemlig ikke å befinne meg stort lenger, hah!

Det er rart med det, men jeg kan faktisk se at jeg på dette bildet ikke har det bra… Sånn innerst inne! Selv om vi var på jobbreise da dette bildet ble tatt, og befant oss på en av mine favorittplasser i USA, var det så mye kaos behind the scenes som var umulig å skjule. Jeg har jo egentlig visst lenge at jeg ikke kom til å klare å holde på med alle mine prosjekter så mye lenger, men jeg har jo alltid vært en sta liten jævel som har nektet å gi opp. Jeg har liksom alltid klamret meg til «alt-ordner-seg-holdningen», men selv om en slik holdning kan ta deg langt, sier det noen ganger stopp. Det gjorde det i mitt tilfelle, og det var rett og slett både riktig og bra.

Energien begynner å komme tilbake – det samme gjør motivasjonen. Og dere? Jeg kan love dere en helt annen tilstedeværelse fremover. Bloggen skal ose av ærlighet, inspirasjon og kvalitet, og jeg gleder meg til fortsettelsen… Jeg håper dere blir med meg videre ♥

Annonse