Annonse

NÅ SKJER DET!

Herregud, nå skjer det! Og nå begynner jeg å innse hva slags galskap jeg faktisk har takket ja til – jeg er ikke riktig vel bevart. Om under en måned legger vi altså ut på tidenes eventyr – en seiltur fra Kristiansand til Nordkapp, og mens de andre i crewet tøffer seg med kunnskap og skills, sitter jeg her som en idiot og bare; «WTF». 

Jeg aner ikke hvordan jeg skal håndterte dette her, men én ting vet jeg, og det er at jeg aldri gir meg, at jeg er mentalt sterk! Det får bli min styrke nå i starten, så får jeg bare satse på at seilkunnskapene og teknikkene kommer etterhvert – de er nemlig langt ifra på plass per dags dato, og det fikk dere bekreftet i direktesendingen vi streamet tidligere i dag. Ja, det er lov til å le!

På tross av er par ubehagelige øyeblikk på sjøen, endte det hele opp med å bli en minnerik og fantastisk dag. Solen stod høyt på himmelen mens vi seilte rundt i Horten, og da jeg omsider klarte å slappe av, kjente jeg at smilet kom snikende. Dette kommer til å bli en opplevelse for livet, og jeg gleder meg mer og mer for hver dag som går!

Nå tar jeg en liten timeout i såffan, før jeg skal ta en runde med støvsuger og mopp. I morgen kommer nemlig Caroline fra Bergen på en ny runde overnatting, så da gjelder det at cribben ser noenlunde presentabel ut, haha. 

Har dere hatt en fin dag, skjønninger? Og ser dere frem til Skattejakten går av stabelen? Wiiiiii ⛵️??

Annonse