Annonse

NÅ ER DET VIRKELIG PÅ TIDE…

Åhåj så digg det var å få på seg noe annet enn kjeledress, seilerutstyr, superundertøy, og de samme klærene jeg har vært iført dag etter dag i to uker. Jeg var jo så flink til å pakke til denne seilturen, vet dere – og tok bare med meg to antrekk, haha. Derfor var jeg helt nødt til å lure Dennis med meg ut på en liten fotosjuuuut, da jeg i dag kunne kombinere leopardcapsen med noe annet enn klær som funker beste til sjøs.

Topp: Vintage // Denimjakke: Bershka // Veske: SkinnyDip, StyleConnection // Caps: New Era // Boots: Dr.Martens // Skjørt: H&M

Solen skinner i Oslo i dag, og nå tenkte jeg å komme meg ut i hagen for å freshe den opp til våren. Den bærer virkelig preg av en lang og nitrist vinter, så nå er det på tide å få plantet en haug av fargerike og freshe blomster der ute. Det betyr jo en tur til Plantasjen, det – min nummer 1 favorittbutikk i hele mitt livet, haha!

Har dere en fin lørdag, Rockeboller? Blir det rolig i kveld, eller party on the dance floor?

Suss og klem

Annonse