Annonse

NAILPOLISH BONANZA

Hei igjen, darlings ♥

Det er så vanvittig gøy å se begeistringen deres rundt mine oppdateringer fra ferien, og da blir jeg jo bare enda mer giret på å vise dere hvordan vi har det. MEN, innimellom alle USA oppdateringene, må jeg selvfølgelig komme med noen tips og litt annet festlig, og i dag kjører jeg på med en herlig oversikt over mine soleklare favoritter fra OPI. 

Dere er nok alle klar over at jeg sverger til OPI når det kommer til neglelakk, så nå tenkte jeg å lage en samlet oversikt over de lakkene jeg er aller mest glad i ♥


1. «Pearl Of Wisdom» 2. «German Icure» 3. «Moonraker» 4. «Tasmanian Devil Made Me Do it» 5. «Pompei Purple» 6. «Big Apple Red» 7. «Don’t Know… Beats Me» 8. «Arte Berries In The Cnries» 9. «Not Like The Movies» 10. «Can’t Let Go«

Jeg er faktisk hekta på neglelakk, og det går ikke én dag uten at jeg har en eller annen fresh farge fra OPI på neglene. Som jeg har nevnt for dere hundre ganger tidligere, så kan faktisk freshe negler løfte et helt antrekk, og velstelte negler gjør faktisk at man føler seg litt ekstra bra. Sjekk gjerne ut hele utvalget fra OPI hos Makestyle, for å finne enda flere favoritter. Hurraaa!

Nå skal vi ut og oppleve det beste San Fracisco har å by på, så da vil jeg bare ønske dere en strålende deilig dag, og så skrives vi senere.

Love Love Love ♥

Annonse