Annonse

NAILS! NAILS! NAILS!

Mine venner, var det noen av dere som fikk med seg morgenshowet på NRJ i dag tidlig? 

Hahahha, FOR en herlig gjeng og FOR en sending.. Det ble så mye sexprat at jeg ble helt svett i luggen, og det er ingen tvil om at det ble en morsom og forrykende start på fredagen. GØY! 

Jeg er egentlig på vei ut av døren for å levere noen styles til foto, og burde egentlig kommet meg ut av døren for en halvtime siden. Derfor gikk det nå opp for meg hva som er en av hovedfaktorene til at jeg alltid er forsinket, og vet dere hva som er grunnen?? Det er neglelakk for pokker. Jada.. Akkurat der er jeg skikkelig forfengelig.. Jeg går nemlig aldri ut døren uten freshe negler, og ser jeg at det ikke er påført et perfekt lag med lakk, lar jeg avtalene vente for at jeg skal lakke, haha! Men altså.. Heller freshe og velstelte negler når man skal ut i sosiale sammenkomster enn gå med oppskrapet lakk, eller hva? Det er faktisk det styggeste jeg ser – flekkete lakk som ser ut som ble påført i forrige årtusen, og det er noe så uhygienisk og nasty over negler som ikke blir tatt litt vare på.. Usj!

Hvis man er som meg og vant til å alltid ha fjong lakk på neglene, føler man seg skikkelig naken hvis man går uten, og det første jeg gjorde etter Robinsonekspedisjonen var faktisk å lakke neglene knall rosa. Vel.. Etter en dusj og en omgang med barberhøvel riktignok, haha!

Så.. Siden vi starter fredagen med en real nail talk, tenkte jeg å kjøre på med litt rabatt på diverse OPI lakker i nettbutikken. Det er jo noe å rope høyt hurra for, er det ikke? OPI er jo livet, OPI er jo best! OPI er jo lakken du bruker til fest!! BOOOM! Check it out HER ♥

Jeg løper.. Neglelakken har tørket og jeg er klar!

Nyt fredagen så lenge, så skravles vi i kveld ♥ Husk at jeg setter helt enormt stor pris på dere!! 

SMASK

 

Annonse