Annonse

NÅR DAGBLADET TAR TAK…

Kjære venner, happy lørdag!

Hvis noen av dere har sett et kvinnfolk haste rundt på Storo og Løkka nå i ettermiddag, med håret til alle kanter og en svær klase gassballonger i den ene hånden, er det meg dere har sett, haha. Vi skal nemlig i en 30-årsdag om en drøy time, så da ble det litt orging etter jobb. Nå har jeg akkurat kommet meg hjem, og har nå sunket ned i stolen på kjøkkenet med en Corona, men før jeg får på meg finstasen, noen bølger i håret og litt farge på leppene, blir jeg nødt til å dele dette innslaget med dere.

Som dere vet var Dagbladet på besøk hos meg for et par dager siden, og her har dere resultatet. Ta gjerne en titt på videoen, og få med dere artikkelen. Jeg kan ikke få sagt mange nok ganger hvor sjukt dette her har blitt, og at vi er nødt til å sette ned foten. Utviklingen er skremmende, og vi må ta dette her på alvor!

Tusen takk, Dagbladet. For at dere faktisk tar tak i dette sammen med alle oss som kjemper. Nå er det nok!

Annonse