Annonse

NÅR DET FØLES HELT FEIL

Hei igjen, på denne vidunderlige fredagen ♥

Jeg har nå prøvd å formulere en innleding til dette innlegget over en lengre periode, men hver eneste gang jeg har satt meg ned for å skrive, har det bare blitt helt feil. Jeg føler rett og slett at jeg maser på dere – at jeg ber om en altfor stor tjeneste, siden jeg i det siste har etterlyst deres stemmer både her og der. For joda, jeg var jo så heldig å være nominert til Årets Blogger på Se og Hørs kjendisgalla, og jeg er fortsatt evig takknemlig for alle stemmene dere gav meg, selv om jeg ikke stakk av med noe pris denne gangen.

I tillegg er det jo en ufattelig stor ære å være nominert til årets definitivt gjeveste pris; Årets Godhetstyrann, som skal kåres den 24. november på Kulturhuset her i Oslo. Dere kan stemme på meg HER, men bare om dere oppriktig mener at jeg er en slik pris verdig.

Og så, vakre venner… Så er det jo denne offisielle blogg-awarden, da – Vixen Blog Awards, som går av stabelen på nyåret. Nå skal bloggerne her til lands nomineres, og det er opp til alle dere der ute, å nominere deres favoritter i de ulike kategoriene.

Nok en gang skal diverese bloggere kjempe for en høyt ønsket pris, og jeg kjenner at jeg blir skikkelig giret av tanken. En slik pris betyr jo så ufattelig mye – man får et slags bevis på at man har gjort noe bra i løpet av året som har gått, og jeg kan jo med hånden på hjertet si at dette har vært et veldig spesielt år. Det har skjedd så mye, jeg har virkelig tatt tak, jeg har reist, prøvd å bidra der det har vært nødvendig, og jeg har for alvor tatt opp kampen mot det vanvittige kropps- og skjønnhetspresset som herjer i dagens samfunn. Jeg har åpnet butikk, jeg har prøvd å skape noe og tilføre samfunnet noe bra, og jeg har gjort så godt jeg bare kan for å levere på alle plan. 2016 har vært interessant, krevende, men herregud så fantastisk. Og mye av grunnen til at dette året har vært så bra, er takket være dere – mine trofaste følgere, som aldri svikter meg, og som gir meg en motivasjonsboost uten like.

PicMonkey Collage

Jeg håper så inderlig at dere vil nominere meg i den eller de kategoriene dere mener beskriver meg bra, og under her tenkte jeg å dele nettopp de kategoriene det ville vært enormt stor stas å være nominert i. Da tenker jeg spesielt på Årets Treningsblogg!! HA HA, neida… (I know, sjukt dårlig vits)

Årets Livsstilsblogg

Årets Livsstilsblogg er hverdagsbloggeren som lar leseren komme tett på livet – på både godt og vondt. Bloggen har en personlig og uformell tone, og deler på en inspirerende og engasjerende måte både små og store øyeblikk. At bloggeren snakker både til og med leseren veier tungt her.

Årets Gullpenn

Årets Gullpenn går til bloggeren som utmerker seg med sin unike, kreative, inspirerende, underholdende og engasjerende bruk av språk. Her vektlegges tekst og bruk av språket, og det er skrivekunsten som veier aller tyngst. Denne kategorien er ny.

Årets Bloggbusiness

Årets Bloggbusiness går til bloggeren som har tatt bloggen et steg videre, og som i forlengelse av bloggen har blitt sin egen merkevare. Her vil ambisjoner, kreativitet, og gründerånd veie tungt. Denne kategorien er ny.

Årets Sterke mening (NY!)

Årets sterke mening går til bloggeren som har utpekt seg med én eller flere ytringer som bidratt til å skape økt bevissthet, engasjerte mange til å mene noe og/eller som har ført til en konkret endring politisk eller samfunnsmessig

Årets Blogger

Årets Blogger har i løpet av det siste året utmerket seg med sitt unike innhold, sterke personlighet og det lille ekstra som inspirerer og engasjerer leserne – hver dag.

Folkets favoritt

Folkets favoritt er bloggeren som er elsket av leserne. Her er det lesernes stemmer som gjelder, og det er leserne som avgjør hvem som går av med seieren som Folkets favoritt.


 Åhåj… Dette blir så spennende! Nå er det altså opp til dere å nominere deres favoritter, og så får vi se om det blir noe semifinaleplass på meg – det er jo lov å håpe, er det ikke?

Nyt fredagskvelden, skjønnheter. I love you!

Annonse