Annonse

NÅR DET GJELDER ROMANTIKK…

Happy good morning, mine sinnsykt fine venner! MY GOD DERE ER SÅ AWESOME  

Nå skal vi gjøre noe gøy.. 

Det var nemlig en av dere som i dette innlegget hvor jeg fullfører setninger, foreslo at det hadde vært kjempegøy om jeg tok denne et lite steg videre. Dette betyr at dere leserne gir meg ulike scenarier, og så er det altså opp til meg å skrive hvordan det ender, haha. Kunne ikke det vært litt moro? Jeg synes jo dette er en super idé, så hvis dere har lyst, og i tillegg kommer på noe morsomt, er det stor stas om dere legger igjen et aldri så lite scenario i kommentarfeltet..

Typ.. 

«Du står i kø på matbutikken mens du snakker høyt i telefonen. Praten omhandler den crazy eksen din, og plutselig ser du at han står rett bak deg. Hva gjør du?«

Dette tror jeg kommer til å bli kjempegøy, og så snart jeg har en del fiffige scenarier å innkludere i innlegget, går jeg i gang. I mellomtiden kan dere hygge med enda flere fullføringer av setninger som dere har kommet på. Dere er så kreative – takk for inspo!

På festival er jeg hun som smiler fra øre til øre, og er i konstant lykkerus over den deilige musikken, den god stemningen og vinen i sånne små plastposer med tut. Den tuten er forresten livsfarlig, haha. Jeg er også hun som ofte ender opp alene, da jeg har mistet alle jeg hang med i utgangspunktet, men som likevel koser seg gløgg. 

På trikken er jeg hun som har gått fra å være superstresset over å ikke komme seg av på riktig stopp, til å bli hun som vet hvordan det gjøres. Trikk er ikke lenger en bekymring i livet, haha!

I store folkemengder er jeg glad så sant jeg er fin i formen. Jeg befinner meg som regel i slike mengder når det er snakk om en konsert eller festival, og da har ikke masse folk noe å si, så lenge jeg ikke er dønn edru, mens resten er rav drita. Det er det verste.. En haug av stupfulle folk på én og samme plass!

På flyet er jeg omsider 100% konsentrert om jobb. Er det ett sted jeg klarer å koble helt ut og komme meg gjennom mailboksen, så er det oppe i luften. 

På IKEA er jeg like on fire som jeg er på vors og på dansegulvet, haha. Jeg ELSKER IKEA! Og det tror jeg dere har fått med dere! Jeg er hun som må plukke på absolutt alt, og som kan stå i nesten en halvtime for å avgjøre om den ene grønne planten er freshere enn den andre. 

På Plantasjen er jeg like irriterende engasjert og giret, som jeg er på IKEA. Kanskje hakket mer irriterende! Jeg bør gå der alene, for dette kan ta tid!

På stranden er jeg svært sjelden. Jeg liker ikke stranden, og sanden irriterer vettet av meg. Jeg synes den er vakker og fin, men takler ikke ligge å sole meg der. Å sole meg takler jeg generelt svært dårlig. Det er det kjedeligste som finnes. 

Når det gjelder romantikk er jeg hun som alltid har sagt at romantikk er teit, altfor klissete, og at jeg ikke trenger det i livet mitt. Men som har innsett at dette er en stor løgn, og at jeg elsker alt som er romantisk, haha. Romantiske filmer, bryllup, blomster på døren? Give it to me, sier jeg bare!

På lørdagskvelden er jeg egentlig hun som elsker å vorse med venninner, for så å ta en tur på byn, men som ikke synes det er feil å chille på såffan med god mat og en film. Rolige lørdagskvelder er innafor!

Nå må jeg løpe i møte.. Sees senere, skjønninger 

Klem i fleng

Annonse