Annonse

NÅR DRINKER BLIR TIL PÅSKEKYLLINGER

Jaddaaa!

Skal det være bypåske skal det søren meg være en påskete og sprudlende bypåske, og i år tar jeg påsken på alvor. Nå har jeg handlet inn en masse påskestasj for å virkelig finne frem påskestemningen, så nå gjenstår det å se om den dukker opp. TGR har jo så masse moro til en ekstremt billig penge, og da er det ekstra gøy å handle inn mer ræl som til syvende og sist utgjør en liten brøkdel av alt rotet som flyter rundt her hjemme, haha!

SE på de skjønne små påskekyllingene da.. De som er født på 80/90-tallet husker disse fra barndommen, og jeg vedder på at det ikke bare var hjemme hos mamsen og meg vi pyntet med slike fluffy små kyllinger. Disse vekker så mange gode minner, og jeg kjenner begeistringen for disse er like stor nå som den var for 20 år siden. Åh.. Påske ass! Det er jo en veldig koselig tid ♥ 

Jeg glemmer aldri hvor stort påske var i barndommen, og mamma var ekstremt flink til å skape en herlig stemning rundt hver eneste høytid. Vi pyntet alltid huset til påsken, med gule gardiner og sånne kyllinger overalt.. Og så hadde vi alltid påskeverksted hvor vi malte på egg som deretter fikk henge på bjørkeris sammen med fjær og annen pynt.. Mye av pynten var hjemmelaget som gjorde det litt ekstra koselig, og så var det jo dette påskeegget da – som virkelig var påskens store høydepunkt! Det var alltid stappfullt av masse godis, og jeg var en av de heldige som fikk et sånt gigantisk påskeegg med godteri som varte i flere uker, haha! Herlighet så begeistret jeg var!!

Nå skal det pyntes her i heimen, for første gang siden barndommen! Betyr det at jeg virkelig begynner å bli voksen?? Når jeg pynter til påske liksom? Åhåj.. For bare et par år siden stod jeg og hoppet på bordet på afterski med 15 drinker foran meg – nå er drinkene byttet ut med påskekyllinger.. Det er jaggu mye som skjer i slutten av tyveårene ass! Wææææ.. 

Nyt dagen, skjønninger ♥ Skravles senere, og da kommer jeg med et innlegg jeg tror dere kommer til å digge!! Wuuuhuuuu!

Påskeklem i fleng ♥

Annonse