Annonse

NÅR DRØMMER GÅR I OPPFYLLELSE…

Happy Monday, Rockeboller ♥

I dag er det ikke hvilken som helst mandag… Det er langt i fra en sånn kjip mandag som jeg sutrer over, for i dag, folkens… I dag kan jeg si at jeg har tatt hele bedriften til et høyere og mer seriøst nivå. Hjemmekontor og ustrukturerte dager iført slafsete klær er snart historie, for nå har jeg fått meg et helt eget lokale forbeholdt StyleConnection. Fy fader! Tenk det… 

Da jeg for ni år siden, på en regntung dag i Bergen, valgte å gi bloggen min navnet; StyleConnection, hadde jeg aldri sett for meg at jeg noen gang i livet, skulle ende opp som klesdesigner for mitt helt eget brand med samme navn, og alt føles egentlig ganske så surrealistisk. Det var jo dette jeg drømte om, men ikke pokker om jeg trodde dette ville bli en ralitet. Alt som kan skje om man bare jobber som en gærning, og legger optimismen og godviljen til, ass… 

Nå blir de nye lokalene i hovedsak min kreative sone, med kontor, showroom og møterom. I tillegg til dette, tenker jeg at deler av lokalet skal være en liten butikk hvor dere kan shoppe de siste nyhetene, eller bare stikke innom for å kjenne på kvalitetene. Eller, for å slå av en prat over en kopp kaffe i en stor og deilig sofa. StyleConnection på Grünerløkka skal være et sted hvor man kan komme innom for å bli inspirert, eller bare for å bli glad. Eller for å få en klem, haha. Klemmer skal ikke undervurderes!

Nå har brodern og jeg en helsikens jobb foran oss… Lokalet skal pusses opp. Veggene skal males, nytt gulv skal legges, og nå får jeg omsider mulighet for å fylle en vegg med deilig grafitti. Jeg har allerede vært i dialog med en som er helt rå på å lage fete pieces, så dette kan ikke bli annet enn helt forbanna AMAZING.

Nå er jeg litt satt ut og veldig stolt. Jeg har jo drømt om dette sååå lenge, og jeg tror egentlig ikke at det har gått helt opp for meg at jeg faktisk skal åpne et eget lokale med ren StyleConnection happiness, haha! Holy macaroni… 

Har mandagen vært fin så langt, skjønninger?

Annonse