Annonse

NÅR DU VÅKNER OPP TIL…

.. En kjæreste som har sovnet med snus under leppen for så å spytte den ut på den kritthvite dynen i søvne! 

UUUUSJ!! 

Den der forbanna snusen, ass.. Jeg skal spare dere for bilder hvor det ser ut som noen har sprutbæsjet utover hele sengen, for det synet der er så lite fresht atte HJELP. Hvordan i alle dager går det an å sovne med en snus i kjeften? Hæ? Kan noen av dere snusere fortelle meg det? Det er nesten det samme som at jeg skulle sovnet med en sneip i munnviken – like ekkelt er det i hvert fall.. Spesielt etter en fuktig tur på byen, for nå er jo ikke mannen mulig å få kontakt med heller, så da måtte JEG fjerne den ekle, våte snusen som lå så ulekkert på dynen. Og det var ikke bare én snus.. Vi snakker fire stk. liksom.. Jeg vet ikke hva som har skjedd i natt jeg ass, for jeg gikk rett i koma da vi kom hjem etter gårsdagens festligheter, haha!

Nå sitter jeg her i sengen – overraskende fin i formen og taster i vei på tastaturet mens jeg slurper i meg kaffe, før jeg skal møte Belinda til lunsj. Lykke!

Vi skulle vel ta det litt rolig i går.. Sånn egentlig.. Med en middag og en flaske vin, og så eksploderte det! Plutselig hadde vi tatt knekken på to nye flasker på Beverly, og der ble vi sittende og sittedanse ved DJ-boksen til den altfor gøye musikken som spilles der.

Beverly er bodharry, det er det ingen tvil om, men musikken og stemningen er så magisk at man bare MÅ elske denne plassen. Og så dukket CF’en opp med Elin, og så ble det jo Paradise Hotel all over again, haha.. Og så ble det mer fest og mer alkohol, og så ble jeg dårlig, og så pjuket jeg litt, og så var jeg i slaget igjen, og såååå danset vi til live musikk på Backstage før vi tok vi nattmaten på Deli Deluca. Vi snakker selvfølgelig lunsjkaker.. NAM ass.. Og sånne røstipoteter! MED bacon.. Mmmmmm..

Sunset Sweat fra StyleConnection HER

Hotellfrokosten rakk vi selvfølgelig ikke, så nå er jeg så sulten at jeg kunne spist en hel hest. Heldigvis er lunsjdaten min med Belinda like rundt hjørnet, og litt senere blir det middag hos svigers før vi går all in for runde to i kveld. Pay er på vei nedover, så da blir det enda mer party. Jeg liker det.. Det er jo altfor lenge siden jeg har festet skikkelig, så nå var det jaggu på tide. Haha!

Hva driver dere med i påsken, fininger? Har dere det bra?

LOVE YOU ALL ♥


Annonse