Annonse

NÅR EN ROSA DRØM GÅR I OPPFYLLELSE…

Annonse: På tur med EF Norge

//Lokal tid: 20.23

Okei… Husker dere hvor lei meg jeg var da vi kom frem til stengte dører på Museum of Ice Cream i Los Angeles, da vi var der i fjor? Var det i fjor, forresten? Jeg er jaggu litt usikker, men jeg glemmer ikke hvor skuffet jeg var da jeg omsider skulle få drømmen oppfylt, og så var det søren meg stengt. Helt siden den gang har jeg drømt om å få oppleve denne utstillingen litt utenom det vanlige, bestående av unicorns, glitter, rosa husker (eller disser, som vi sier i Bergen) , iskrem, et basseng fylt til randen av sprinkles, og svevende kirsebær og bananer…

Dere kan jo tro hvor giret jeg ble da jeg fant ut at denne utstillingen nå hadde flyttet til San Francisco, og selv om jeg visste at det ville bli overload av rosa, klarte jeg å lure med meg Dennis. Han er flink til å skjule hvor kjipt han har det, haha, for i denne videoen fremstår han faktisk som ganske happy, selv om han innerst inne hatet livet da vi måtte krype på alle fire gjennom en rosa jungel, og late som at vi var apekatter. Jada… Det måtte vi faktisk gjøre, så her gjaldt det å bokstavelig talt krype ut av komfortsonen, og gi litt faen, haha. Det er da enda godt vi ikke tar oss selv så himla høytidelig…

Anyways… Den aller første videoen fra eventyret vårt er nå ute på tubærn, og jeg elsker denne fargerike snutten. Snurr film om du trenger litt happiness – denne vloggen bugner nemlig av nettopp happiness og elektriske farger. Hurra!

Har dere sett noe så fantastisk eller? Dette må dere bare oppleve om dere befinner dere i San Francisco – adressen er 1 Grant Ave. San Francisco, CA!

Vi har nå kommet oss til Morro Bay – den skjønne lille fiskelandsbyen som jeg har snakket så varmt om… Klokken er bare halv ni på kvelden, men vi er likevel på vei i seng, haha. Så… God natt fra oss – god morgen til dere ♥

Takk for at dere titter innom – det betyr så mye for meg!

Annonse